Nezapamćena nesreća: Poginuli otac, majka, njihova beba i dvogodišnja kći te majčina sestra (FOTO )

, , Comment closed

Nezapamćena saobraćajna nesreća u kojoj su otac, majka, njihova beba i dvogodišnja kći te majčina sestra izgubili živote…

Iako svakodnevno viđamo stravične prizore saobraćajnih nesreća ova je jedna od onih koje se ne pamte.

Na njemačkim saobraćajnicama dogodila se jedna od najstrašnijih nesreća u posljednje vrijeme. Na cesti između Nagolda i Mötzingena u pokrajini Baden-Württemberg, jugozapadno od Stuttgarta, poginula je peteročlana porodica koja se vraćala s izleta.

Kamion za prijevoz otpada natovaren s 26 tona smeća zbog prevelike se brzine prevrnuo u krivini i pao ravno na VW Golf u kojem su bili otac (25), majka (22), njihova tek nekoliko sedmica stara beba te dvogodišnja kći i 17-godišnja majčina sestra. Svi su poginuli, od auta je ostala tek hrpa lima. Vozač kamiona tek je lakše ozlijeđen, ali je doživio težak šok, pa je završio u bolnici.Prizor na mjestu nesreće, na koji su brzo stigla i dva helikoptera, bio je zastrašujuć, prenosi Faktor. 

Policajci, vatrogasci, ljekari – svi koji su krenuli u pomoć – ostali su potpuno šokirani. Vatrogasci su morali rezati lim na golfu kako bi uopće došli do tijela poginulih.

 

(Hayat/Udarni.net)