Nije mogla da izdrži: Popularna pjevačica progovorila o zlostavljanju kroz koje je prošla

, , Comment closed

Kraljica narodne muzike podijelila je potresnu ispovijest o svojim počecima, kada je trpjela porodično nasilje.

Kraljicu narodne muzike željela je da bude pjevačica, ali u tome je sputavao rođeni brat, koji ju je čak i maltretirao zbog toga što želi da se bavi muzikom.

Popularna pjevačica Lepa Lukić odlučila je da otvori dušu i sve kaže:

“Rođena sam u malom mestu u kojem je bilo sramota da žensko dete bude pevačica, a ja sam još u detinjstvu pevala kao slavuj. Kad zapevam u kući, ljudi su mislili da se čuje neka ptica. Toliko sam lepo i tačno pevala da su komšije dolazile do tarabe da me slušaju. Meni i mojoj majci to bude milo, pa sam odlučila da idem na audicije da okušam svoju sreću”, rekla je Lepa.

Ona otkriva da je njen brat poludio kad je saznao da želi da bude pjevačica.

“Ja odem na takmičenje, a on poludi. Dođem kući, a on uzme prut ili kaiš, pa po meni. Dobijala sam batine, ronila krokodilske suze, ali od svog sna nisam odustajala. Kad on ode negde, ja se iskradem i pobegnem na audiciju, a majka ko majka, pokriva me, pa laže da sam otišla kod neke prijateljice. Međutim, meni se to osladilo, pa po nekoliko dana nisam dolazila kući. A kad se vratim, brat ubije boga u meni”, rekla je Lepa. Na miru je počela da radi tek kad je on otišao u vojsku.

“E, tad mi je laknulo. On je otišao da služi vojni rok, a ja lepo na audicije. Sećam se da sam pobedila na jednom takmičenju u Mataruškoj banji. I tamo su mi ponudili pesmu „Od izvora dva putića“, koja je postala hit, i tako je nastala Lepa Lukić. Majka je bila ponosna. I njen san se ostvario. Nažalost, oca nisam zapamtila, ali možda bi i on bio protiv pevanja. To je sve prošlo, ja sam ostvarila ono što sam oduvek želela, a ostale su samo uspomene”, zaključuje Lepa za list “Kurir”.