Njeno zdravstveno stanje ugroženo: Popularna domaća pjevačica otvorila dušu i šokirala

, , Comment closed

Mnogi ovo nisu znali…

Otkako je odlučila da napusti bend sa kojim je nastupala, reklo bi se da je pjevačica nailazila na mnoge ljude koji su željeli da joj otežaju dalji put i ulazak u solo karijeru. 

Vjerovatno je iz tog razloga odlučila da se oglasi putem Instagrama i kaže sve što ima. Inače Edita Aradinović bila je članica Miligram benda.

“Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavatelja škembića da ne zove članove benda “Ministarke” da pitaju da li nastavljam solo karijeru, ili ostajem u “Ministarkama”. Moj broj je isti, ako ti trebam pozovi me slobodno. Oprostiću ti sve, ipak i ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakom svideti, tako verujem da se mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U toj igri koja još traje, mnogo je aktera, koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovek lako postane zao. Hvala.

Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kad dođe vreme progovoriću i o tome. I razumite da se treba hraniti ljubavlju, a ne egom! Ego je smrtonosan…

I da si mi najrođeniji, ispadaš iz igre…

Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumevanju. E.A.”

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)