Nove komplikacije: Doktori sve vrijeme kriju strašnu istinu o Tamari Đurić

, , Comment closed

Situacija nije bila nimalo naivna, starleta bila na samoj ivici smrti… 

Starleta je zbog silikona u zadnjici doživjela velike komplikacije u svom životu.

Međutim starleta je doživjela nove komplikacije za koje nije zanala. Tamara je tek nedavno saznala da je imala sepsu i da su joj doktori jedva spasili živu glavu.

“Tamara je poludela kada je pre sedam dana saznala da je imala tešku sepsu i da je lako mogla da padne u komu. Od nje su to krili i doktori i porodica i prijatelji. Nju je to veoma iznerviralo jer smatra da ima puno pravo da zna da joj je život ugrožen. Veoma se naljutila zato što su svi krili to od nje, pa je zato odlučila da obriše sve društvene mreže i skloni se iz javnosti”, govori izvor blizak starlet i dodaje:

“Doktori su joj savetovali da ide kod psihijatra, međutim ona je to odbila. Tamara je odlučila u toku svog oporavka piše knjigu, posećuje manastire i da se duhovno uzdiše. Iako se pričalo da želi da se promeni iz korena, to nije tačno. Ona je odlučila samo na neko vreme da se povuče iz medija i ugasi sve profile na društvenim mrežama kako bi njen oporavak prošao u miru.”

Prijatelji i porodica su u šoku, tvrde da se Đuričeva ne predaje uprkos svemu što joj se dogodilo u posljednje vrijeme.

“Porodica i prijatelji su iznenađeni kako se drži. Iako je bila životno ugrožena, Tamara nije izgubila veru. Ipak, ona hoće da period dok se potpuno ne oporavi da se posveti sebi”, završava izvor.

Tamara je potvrdila ove informacije i dušebrižnicima poslala jaku poruku.

“Mišljenja sam da se malo preteralo sa pravljenjem velikomučenice od mene kao od osobe kojoj se jeste desila strasna stvar ali ne toliko strašna da se ja ne bih iznela sa tim, da idem u manastir vec više od 20 godina i zašto je to baš sada zanimljivo?”

“Da jesam bila loše i životno ugrožena ali ne prvi put. I da, sa svim tim sam se iznijela onako kao i do sada i odnijela sa sobom još jednu životnu pobjedu i dobila pehar života. E, a svim onima koji su se toliko “brinuli” da l’ ću se zamonašiti ili umreti da ih “obradujem” – Gospodo ovog puta ništa od toga još ću vas dugo “radovati” i “brinuti”… Šta da vam kazem više sreće u narednom izvlačenju… Vidimo se uskoro ljubim vas i volim”, kazala je Tamara.

 

(Alo/Udarni.net)