Nove promjene: Sin Lepe Brene dolazi kao član žirija “Zvezda Granda”, a evo umjesto koga

, , Comment closed

Sina popularne pjevačice Lepe Brene gledat ćemo u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezda Granda” kao člana žirija.

Najmlađi Živojinović obilazi region i na audicijama traži potencijalne učesnike sledeće sezone popularnog muzičkog takmičenja

Viktor Živojinović biraće kandidate za sledeću, 12. sezonu “Zvezde Granda”. On će sesti u stolicu svoje majke Lepe Brene i pridružiti se Saši Popoviću na audicijama po cIJelom regionu.

Brenin i Bobin mlađi sin već nekoliko meseci volontira u „Grand produkciji“, koja je u njihovom vlasništvu, a na čije čelo planira da dođe za nekoliko godina.

Obožava takmičenje

S obzirom na to da je najmlađi Živojinović već ušao u štos i uz direktora Sašu Popovića uči kako funkcioniše posao, rešio je da od naredne sezone ima većeg udela u porodičnom biznisu.

“Viktor uživa da radi u „Grandu“, voli taj posao. Ipak, njemu se najviše dopada projekat „Zvezde Granda“ i izrazio je želju da se time najviše bavi. On je odradio već nekoliko audicija za narednu sezonu ovog takmičenja. Zajedno sa Sašom je odabrao kandidate koji će se pojaviti u takmičenju. Brena ga je podržala, njoj se dopala ideja da umesto nje bude na audicijama”, govori sagovornik za “Kurir”, blizak porodici Živojinović.

 

 

(Kurir/Udarni.net)