Novi šok za starletu: Tamaru Đurić htjela da ubije kolegica sa estrade (FOTO)

, , Comment closed

Popularna starleta Tamara Đurić dva mjeseca borila se sa stravičnim problemom koji ju je zadesio usljed stavljanja akva filera u zadnjicu, a taman kada je mislila da je najgore prošlo doživela je šok.

Starleti su prije nekoliko dana prijatelji saopštili da su saznali da joj je ženska osoba “bacila crnu magiju” i to kada je čula da Tamara planira da ugradi akva filere u zadnjicu!

“Pre nekoliko dana Tamaru su posetili prijatelji koji su joj rekli da je u velikom problemu i da pod hitno mora da sazna o kome se radi. Ona je unezvereno pitala o čemu se radi, a kad su joj rekli šta su čuli počela je da se smeje. Međutim, oni su je uveravali da je to što su čuli istina i da ih shvati ozbiljno. Rekli su joj da joj je izvesna ženska osoba, čim je saznala da Tamara planira da ugradi akva filere u zadnjicu, preko parčeta Tamarine garderobe navračala da ne izvuče živu glavu. Ta osoba koja joj je to uradila nije baš ćutala o tome, pošto se po gradu naveliko širi ta priča” govorio je izvor koji je upućen u cijelu priču.

Tamara je ostala hladnokrvna na ovu priču, iako je i prije nego što je otišla da stavi akva filere dobila upozorenje da se pripazi.

“Tamaru je pre zahvata zvala proročica, i upozorila ju je da dobro povede računa i obrati pažnju. Naročito kada su u pitanju žene i da pazi gde ostavlja i kome daje svoje stvari. Očigledno da je bila u pravu”, dodao je na sve dobro obaviješteni izvor.

Međutim na to da su ovakve stvari većini ljudi prilično nevjerovatne i da mahom ne veruju u njih, u želji da saznamo da li su informacija zaista istinite pozvali smo Tamaru koja je u svom stilu prokomentarisala ovu informaciju.

“Vidite, kad malo bolje razmislim iako sam vernik ne postoji logično objašnjenje za sve ovo što mi se dešava, sem da posumnjam u zakopane mačke, krila slepog miša i vračanje po mojim stvarima… Kad prizovu vasionu i kapije vremena i šta već prizivaju ti pagani sa sve tim paganskim obredima i kako to već ide sa tim šarenim magovima, florescentnim ili kakvim već. Ja ne znam zaista, al’ da ga je zamešala ko siroče kačamak, jeste. Zar zaista veruju da takve stvari mogu dugoročno da daju rezultate ili da im se vrati sve onako kako su zakuvali?” rekla je Tamara.

 

 

(Kurir/Udarni.net)