Objavio rat Harisu Berkoviću: Popularni reper pod svaku cijenu želi Radu Manojlović (FOTO)

, , Comment closed

Popularni reper pod svaku cijenu želi pjevačicu Radu Manojlović. Reper je za Radom naprosto odlijepio kada ju je ugledao.

Reper se u pjevačicu zaljubio na prvi pogled i to u diskoteci u Cirihu, gdje su prije mjesec dana imali zajednički nastup. Za Radom Manojlović odlepio je sve popularniji reper Vuk Mob, saznaje “Kurir”.

Reper je otkrio da jedva čeka da pjevačica okonča vezu sa devet godina mladim Harisom Berkovićem.

“Rada i Vuk su se upoznali pre mesec dana na zajedničkom nastupu u Švajcarskoj. Reper je ostao bez teksta kad ju je ugledao u bekstejdžu. Odmah joj je prišao i počeo da se udvara. Bio je uporan i na kraju nastupa su čak i razmenili brojeve telefona. Koliko znam, od tada se redovno čuju i dopisuju”, govori naš dobro obaviješten izvor.

Da se u Manojloviću zaljubio na prvi pogled, potvrdio nam je i Vuk Mob lično.

“Za Radom bi svaki muškarac odlepio! Ona je vrh riba. Po mom mišljenju, najbolja je na estradi. Seksi je, slatka, odlicno izgleda, a pritom je profesionalac u svom poslu. Ma, očaran sam njom. Toliko sam žena, pevačica upoznao, ali ona je zaista nešto posebno. Dobra devojka, poštena, fina, vaspitana i kulturna. Tako nešto se retko sreće”, govorio je popularni reper i tako pohvalio pjevačicu.

Na pitanje da li je svjestan da je ona u srećnoj vezi s bosanskim pjevačem.

“Znam, ali ne gubim nadu. Želim joj sve najbolje u životu i karijeri, ali nikad se ne zna, možda nam se putevi opet spoje. Voleo bih da nam se ukaže prilika da saradujemo i da opet nastupimo negde zajedno”, rekao je Vuk.

 

(Kurir/Udarni.net)