Oglasio se i otac preminulog dječaka Dušana Todorovića, njegove riječi kidaju dušu

, , Comment closed

Velika tuga, mali dječak nije uspio da pobijedi opaku bolest…

Otac malog dječaka koji na veliku žalost izgubio borbu sa opakom bolešću je neutješan. Mali Dušan Todorović (4) je preminuo u subotu u Barseloni gdje je bio na liječenju. Još uvijek se ne zna kada će biti sahrana.

“Tek će nas stići, kada sve ovo prođe…” ovo je poručio Aleksandar Todorović.

Borba malog dječaka za život digla je čitavu Srbiju na noge, svi su se ujedinili da se novac za njegovo liječenje prikupi. Nažalost, mali Dušan nije uspio da pobijedi opaku bolest – karcinom nadbubrežne žlijezde neuroblastomu.

Tužna vijest o njegovoj smrti potresla je javnost, a mnogi građani, poznati sportisti opraštali su se od dječaka tužnim porukama na društvenim mrežama.

Od dječaka su se oprostili njegovi omiljeni fudbaleri Partizana, oni su pre početka utakmice sa Radničkim odali minutom ćutanja poštu preminulom Dušanu.

POPULARNO ->  Narod oduševljen: Na trgu uz Dragičevića stali i oni, evo šta su poručili (FOTO)

Da napomenemo da je mali Duki, otišao je na neophodno liječenje u Barselonu 15. septembra, isti dan kada je na račun bolnice uplaćen neophodni novac.

Njegov otac Aleksandar je rekao da se još ne zna kada će biti sahrana.

“Veoma je velika gužva oko organizacije , tako da još uvek ništa ne znamo, nažalost. Javiću se čim budem imao neku konkretnu informaciju”, rekao je on.

 

POPULARNO ->  Ljekari joj saopštili loše vijesti: Kristina Kockar Kia ima neizlječivu bolest

 

 

(Alo/Udarni.net)