Otac Marije Šerifović progovorio o njihovim odnosima: “Verica se nada da ću da umrem, a Marija će mi…”

, , Comment closed

Popularna pop pjevačica Marija Šerifović je u filmu koji je snimila prije nekoliko godina o svom životu, pored toga što je progovorila o svojim seksualnim sklonostima, progovorila i o tome kako je izgledao njen život pored oca alkoholičara i kockara.

Marijina majka, Verica Šerifović, mnogo puta je trpjela batine od svog tadašnjeg supruga, te su zbog toga Marija i ona morale napustiti Kragujevac i preseliti se u Beograd.

Nakon nekog vremena Verica Šerifović je smogla snage i izbacila bivšeg muža Rajka Šerifovića iz kuće u Kragujevcu, te je nedavno donešena i presuda u njenu korist.

Ukoliko priđe kući u kojoj živi Verica, Rajku prijeti zatvor. 

No, kćerka Marija je ipak bila blagonaklona prema ocu, pa mu je obezbjedila stan i osnovna sredstva za život.

“Sa Vericom sam još uvek na sudu. U septembru sam osuđen na uslovnu kaznu od dve godine, imam zabranu da prilazim sopstvenoj kući u kojoj živi Verica, pa i njoj. Ako to prekršim, idem u zatvor do godinu dana. Na sudu smo jer sam ja nju tužio za provaljivanje u kuću i dug od 80.000 dinara. Sa Marijom se viđam povremeno, živim u jednom stančiću koji je nikakav, Mara mi ga plaća. Kaže mi da uzmem bolji stan, ali ja neću da je bacam u još veći trošak. Daje mi pare i za život i svakodnevne potrebe. Ona me izdržava. Lično sam joj se izvinio za sve uvrede koje sam joj rekao, ona to nije zaslužila. Nikad više neću reći ništa loše za nju, pa makar to bilo i tačno. Malo sam se zalaufao jedan period protiv nje, ali kako da se ne zaletim kad me njena mama spakovala u zatvor ni krivog ni dužnog. Dovela je silne lažne svedoke, izmislila da sam je prebio i oni su tvrdili kako sam je čupao i cepao joj garderobu. Smestili su me 14 dana u pritvor, da vam ne pričam sa kakvim ljudima, hteo sam da idem na veštačenje, na poligraf, ali mi nisu dali”,

kazao je Rajko, koji ne odustaje od svoje namjere da povrati svojinu:

“Marija zna da joj majka nije u pravu, nepravilno mi je suđeno i ja sam angažovao advokata. Ja nemam pravo žalbe na tu presudu, ali on će pokušati da obnovi proces. Marija će mi dati pare za advokata. Ako je Verica mogla toliko daleko da ode da me spakuje u zatvor, a ja sam ipak Marijin otac, onda nemam reči. Verica se nada da ću ja da umrem za dve godine, a kad prođu dve godine zabrane, ona posle opet nema nikakva prava. Ja ću tražiti poravnanje i doživotno korišćenje moje kuće i placa.”

rekao je Rajko.

 

(Svet \ Udarni.net)