Otkriveni svi detalji: Djevojka Zorana Marjanovića strahuje za svoj život

, , Comment closed

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) u Borči, prima prijetnje smrću od nepoznatih ljudi, zbog čega živi u stalnom strahu.

Ona je prijetnje počela da prima nakon Zoranovog hapšenja u septembru prošle godine, a prestale su da joj stižu početkom januara.

“Zorica je primila veliki broj pretećih poruka, od kojih je većina njih prijavljena u policiji. Jedna od njih, koja je upućena njenom sinu, glasi: “Kopile treba iseći na komade da ne izraste u monstruma!” Utvrđeno je da je jednu preteću poruku uputila žena. U ostalim pretećim porukama, koje je Zorica dobila, preti se njoj, ali i njenom maloletnom sinu”, kaže izvor lista “Alo”

Izvor takođe otkriva da su Zorici prijetnje pristizale i na njen Fejsbuk profi l, te da ih je ona shvatila ozbiljno, pogotovo zbog straha za dijete. Ona se od  tada stalno seljaka i menja mjesto boravka zbog bezbijednosti. Živi u stalnom strahu za sebe i svoje dijete. Javlja se samo najbližim prijateljima i ljudima u koje ima povjerenja, a i konsultuje se sa dvokatima. Živi sama sa djetetom i svakog puta uplaši se kada joj neko pozvoni na vrata.

On navodi da mu je Zorica, uprkos svemu, naglasila da će uvek biti podrška Zoranu Marjanoviću jer “vjeruje da je nevin”.

Zorica nikad nije živjela u kući Marjanovića, a kako je pričala, upoznali su se preko Fejsbuka dok mu je davala podršku.

Priznali ljubavnu vezu

Nakon Zoranovog hapšenja, Mitrovićeva je priznala u izjavi za medije da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem.

“Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga vo lim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu”, rekla je ona za medije.

 

 

 

(Alo/Udarni.net)