Otkriveno: Kockice se slažu, evo ko je bio uz Jelenu Marjanović kada je ubijena

, , Comment closed

Nakon 9 mjeseci od stravičnog zločina, kada je na monstrumski način ubijena pjevačica Jelena Marjanović kockice se polako slažu. Policija na samom kraju istraage, sve bliže monstrumu.

Analizom baznih stanica navodno je utvrđeno da je u vrijeme ubistva pjevačice Jelene Marjanović jedan član familije s mobilnim bio u njenoj blizini. Nezvanično je riječ o rođaku pjevačice. Brutalno ubistvo Jelene Marjanović bi moglo biti riješeno, pošto je policija otkrila novi trag, DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice.

Osim DNK materijala, kako tvrdi sagovornik, analiza baznih stanica pokazala je navodno i da su telefoni jednog člana Jelenine familije i pjevačice Granda bili u blizini u vrijeme kad se ona već vodila kao nestala, što potvrđuje iskaz misterioznog svjedoka. Novi dokazi se pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već prikupljeni tokom istrage surovog ubistva.

“Ne može se reći da je došlo do obrta u istrazi, već da se posle 9 meseci mozaik zločina polako sklapa i da je vrlo izvesno da će analiza svega prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svedoka, uskoro biti završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se istraga vodi u pravom smeru”, kazao je sagovornik.

On ne želi da otkrije da li je osoba čiji je DNK otkriven, prema sumnjama istražitelja, učestvovala u ubistvu pjevačice ili eventualno prikrivanju tragova zločina.

“Novi izuzeti DNK je veoma važan za konačno stavljanje lisica na ruke osumnjičenom, ali se u interesu istrage ne može reći o kome se radi” ovim je završio on.

Da napomenemo da je Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine i za njenim ubicom se i dalje traga.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)