Otkriveno: Ovo je monstrum koji je na brutalan način ubio Jelenu Marjanović (FOTO)

, , Comment closed

Napokon otkriven identitet ubice popularne pjevačice Jelene Marjanović.

Monstruma koji je ubijao na stravičan način odao sam način njegovog ubijanja. 

Po zanimanju kamiondžija, uhapšen je zbog ubistva Njemice Karoline G. koja je stradala dok je džogirala prošlog novembra, ali i francuske studentkinje koja je ubijena 2014. godine u Austriji, prenose rumunski mediji. Rumun, Katalin Dorinel Čolpan (40) je uhapšen prema navodima, žene su umrle u strašnim mukama, a pretpostavlja se da ih je ubio metalnom štanglom koju je nosio u kamionu.

Ono što je povezalo ova dva slučaja, i dovelo do saradnje njemačke i austrijske policije je isti način izvršenja zločina, ali se sumnja da je možda još jedno ubistvo povezano sa zlodelom ovog kamiondžije – ubistvo Jelene Marjanović!

Pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni u Crvenki kako bi ih uporedio sa tragovima na mjestima zločina u Austriji i Njemačkoj.

No tada je policija imala samo foto robot, a sada je on uhapšen, pa bi misterija ubistva pjevačice mogla konačno biti riješena.

Zanimljivo je, kako smo već pisali, da su potencijalne žrtve ovog opasnog Rumuna i fizički slične, a izgleda da ih je vrebao na mjestima gdje se kamiondžije uglavnom odmaraju na svojim proputovanjima.

Inače, rumunski mediji su ovog vozača sada povezali sa još jednim ubistvom, i to njihove državljanke, iz 2004. godine. I ona je ubijena metalnom šipkom, na sličan način.

Ona je silovana i zadavljena, pa pronađena u šumi sedam dana nakon nestanka. Ostaje da se vidi da li će istražitelji zločin u Borči povezati sa ovim monstrumom iz Rumunije.

 

 

(Senzacija/Udarni.net)