Ovo je muškarac sa kojim je bila Marija Šerifović prije nego što je prešla na djevojčice (FOTO)

, , Comment closed

Marija Šerifović je samo jednom u životu i nikad više javnosti predstavila muškarca sa kojim je bila u emotivnoj vezi.

O seksualnom opredeljenju pjevačice Marije Šerifović već godinama unazad kruže razne glasine i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pjevačica je to godinama demantovala, ali je na kraju ipak u svojoj knjizi priznala da voli isti pol. 

Iako nikada nije govorila o svojim partnerima, Marija je prije više godina riješila da uvjeri naciju u to da zaista voli muškarce, pa je tada javnosti predstavila svog navodog “dečka”, i to prvi i jedini put.

Riječ je o tridesetdvogodišnjem Crnogorcu Slavku Kaleziću, koji se tada bavio glumom. Set njihovih romantičnih fotografija, kao i ona na kojoj se ljube, preplavili su tada domaće medije, međutim, mnogi su i dalje sumnjali u istinitost ove ljubavne priče.

Slavko je tada ispričao javnosti da je u početku zazirao od prvog poljupca, ali da je skupio hrabrost i uspeo da osvoji pevačicu, sa kojom je tada uživao u ljubavi. Ipak, sreća nije dugo trajala poslije samo šest mjeseci, Marija i Slavko stavili su tačku na svoju vezu i od tog trenutka pjevačica nikada više nije pokazala svog muškarca. S druge strane, po estradnim kuloarima kružile su priče da je navodna veza Marije i Slavka, zapravo, bila dogovorena, budući da su oboje, bili zagovornici homoseksualnog opredeljenja.
Inače, pjevačica je krajem 2013. godine priznala da voli žene i tako stavila tačku na nagađanja.

“Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada” rekla je pjevačica koja je, inače, jednom prilikom rekla da nije ponosna na svoj ljubavni život, ali da na seksualni jeste.

 

 

(pink/Udarni.net)