Ovo joj nije trebalo: Pojavio se snimak popularne pjevačice Lepe Brene u vojnoj uniformi (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica sve šokirala…

Iako je u to vrijeme bila jako popularna pjevačica, Lepa Brena izgleda da se osim pjevanja bavila i mnogim drugim stvarima. Lepa Brena se pojavila u uniformi Vojske Republike Srpske snimljene u Brčkom ratne 1993. godine. Iako je ova poznata srbijanska pjevačica demantovala natpise da je ikada bila u uniformi Vojske Republike Srpske, video pokazuje jednu sasvim drugu sliku.

Jedan hrvatski magazin nedavno je objavio niz sličnih fotografija Lepe Brene snimljenih u Brčkom te iste ratne 1993. godine. Na videu koji objavljuje 24sata.info lijepo se vidi da nikakav strah ne postoji u Lepoj Breni, iako je ovih dana u medijima izjavljivala da je tada radi vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je nosila za potrebe snimanja spota.

Paradiranje, davanje izjava za medije, pozivanje na “razloge za slavlje”, razlozi su koji daju jednu sasvim drugu sliku o ovom događaju.

“Imajući u vidu razlog svoje posjete, Lepa Brena u svom stilu bila je i obučena. Sivomaslinaste šarene pantalone i sako ostavili su utisak hrabre žene koja se vraća svojim korijenima”, komentar je koji možemo čuti u video snimku.

Međutim, Lepa Brena je nedavno u jednom talk showu kazala nešto sasvim drugačije – “nikada nisam obukla uniformu vojske Republike Srpske”.

 

(24sata/Udarni.net)