Malo tko zna: Ovo su sva djeca Ace Lukasa koja se ne pojavljuju u javnosti (FOTO)

, , Comment closed

Mnogima je poznato da popularni pjevač Aca Lukas sa suprugom Sonjom Vuksanović ima kćerkicu Viktoriju. Generalno, Viktorija najviše voli da se druži sa tatom i najčešće se eksponira.

Međutim, malo neko zna da Lukas osim Viktorije ima još troje djece i to dva sina i jednu kćerku.

Andrej, Lazar i Miljana su djeca koju je Lukas dobio prije braka sa Sonjom. I svi oni potpuno su nepoterećeni očevom slavom i ne vole pretjerano da se ekponiraju u medijima.

Ćerka Miljana (27) je šminker na “Grand” televiziji, dok je stariji sin Lazar (21) vozač na “Grandu”.

“Voli da vozi, pa neka to i radi. Hteo bi da jednog dana bude menadžer, to ga interesuje, a mnogi su avanzovali od vozača do menadžera, pa neka se i on bori. Tek mu je 21 godina, mlad je i ima vremena za sve”, kazao je Aca nedavno za list “Svet” i dodao da mu je žao što sin nije postao fudbaler.

Njegov mlađi sin Andrej odlučio je da gradi fudbalsku karijeru, iako je u Nemačkoj, gdje je do skoro živio sa majkom Natašom, bio jedan od najvećih teniskih talenata.

“Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene”, kazao je svojevremeno Aca, koji je priznao da je napravi dosta grešaka u životu.

“Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece”, rekao je pjevač.

 

 

 

(Blic/Udarni.net)