KOMŠIJE POTVRDILE OZBLJNOST BOLESTI: Kralj narodne muzike mora na operaciju

, , Comment closed

Popularni pjevač Šaban Šaulić je sa svojom suprugom Gocom prije nekoliko godina sagradio vilu na Dedinju u kojoj provodi najveći dio svog vremena, osim kada je u vikendici u Krčedinu ili na putovanju.

O tome da li je Šaulić stvarno živi kraljevski govore njegove komšije.

“Nisam ga dugo vidjela jer je bio bolestan. Inače ih srećem, lijepo se ispričamo. Odlične su komšije i on i Goca. Divni su, ljudi iz naroda, što bi se reklo seljački, koji mogu sa svima da zastanu i popričaju”

rekla je komšinica Jelisaveta, a druga komšinica dodaje:

” Šabanova bolest nije bezazlena, kako se piše u medijima, i da je to problem s venama. U pitanju je srčana aorta i njegova porodica strahuje da će uskoro završiti na operacionom stolu. Goca je tu zmaj, ona drži porodicu na okupu i bori se kao lavica. Da nije nje, ni bi ni imali ovu divnu vilu na Dedinju, ali vidim da je ovog puta i ona zabrinuta “

prensi Alo.

Osim njih i komšija Novak je progovorio o Šabanovom životu, te je otkrio da Šabana rijetko kada sreće, jer je pjevač najviše u vikendici u Krčedinu kada je lijepo vrijeme.

“Čuo sam da i tamo ima veliku kuću i da često ide tamo zbog pecanja. Super je komšija”

kazao je penzionisani ljekar Novak.

A o tome da ova porodica stvarno živi kraljevski, dokazuje i posluga koju imaju, a to otkriva komšinica Sanja.

“Skoro da ih ne viđamo otkad su se doselili jer njihovo je da uživaju, a posluga radi. Mislim da imaju ženu koja živi s njima, a koja je kućna pomoćnica. Ona sve te poslove obavlja za njih, čak i u prodavnicu ide za njih”

rekla je Sanja.

 

(Alo \ Udarni.net)