Pjevačica progovorila o borbi sa opakom bolešću RAKOM koju je dosad skrivala od javnosti…

, , Comment closed

Popularna pjevačica čije pjesme svi rado slušamo i koje bude jake emocije u nama  prošla je kroz težak životni period prije nekoliko godina, tijekom kojih se borila sa opakom bolešću, rakom dojke.

Radi se o nama dragoj Stanojki Bodiroža, poznatijoj pod nadimkom Ćana.

Na svu sreću Ćana je uspjela da pobijedi ovu opaku bolest i nastavi svoj život sa uobičajenim tempom, a sve to zahvaljujući redovnim odlascima kod ljekara na kontrolu, koje je praktikovala svake godine.

Da je pjevačica bolovala od ove opake blesti i sve o borbi sa ovom bolešću rijetko se čulo u javnosti jer je privatni život čuvala daleko od javnosti.

“Ja smatram da ako je nešto privatno, onda je privatno. I ta reč ne postoji slučajno. Ako svi znaju, to onda više nije privatno. Nije pravilo da koliko te ima u medijima, da je to merilo tvoje popularnosti. Ja sam svoju karijeru bazirala na pesmama, nisam inače skandalozna osoba, ne umem da se svađam, volim da kažem, da presečem nešto, i ako neko nema sluha znači tu smo završili priču”

rekla je pjevačica.

Pored toga Ćana je dodala i da je njeno zdravlje sada pod kontrolom i u najboljem redu.

“Hvala Bogu, dobro je, redovno se kontrolišem, vodim računa i promenila sam dosta toga. Promenila sam u smislu da radim, ali uzmem vreme i za odmor. Pre sam samo radila, a vrlo se malo odmarala. Sada sam shvatila da ništa ne moram. Kada mi je ranije neko poželeo za Novu godinu zdravlje, ja sam onako rekla: “Pa, i nije ti neka želja”, dok nisam doživela sve što sam doživela. Kada sam doživela, onda sam shvatila da je zaista zdravlje na prvom mestu”

kazala je pjevačica.

Pored toga dodala je i to da joj je veoma mnogo značila podrška prijatelja i porodica, ali i da je se u neke ljude razočarala, jer baš za one za koje je mislila da su joj bliski, nisu je pozvali ni da pitaju kako je, a to ju je mnogo iznenadilo.

 

(Telegraf\ Udarni.net)
Foto: Youtube Printscreen