ŠOK: Srpska pjevačica unijela bombu u avion, OBEZBJEĐENJE odmah reagovalo (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica, mlada Zvezda Granda Tamara Milutinović je sa svojim muzičarem krenula na ugovorenu tezgu u Crnu Goru, pa je ponijela dio koji stoji na stalku za mikrofon. Taj dio je u obliku eksplozivne naprave i upravo zbog toga ga muzičari nazivaju bombom, ali pjevačica nije razmišljala o tome dok je pakovala kofere.

 

 

Tamara se u predviđeno vrijeme ukrcala na let i sasvim uredno predala prtljag na čekiranje. Međutim, umjesto da avion poleti nastala je prava drama.

Preko razglasa su stjuardese pozvale pjevačicu da hitno napusti letjelicu te da se javi obezbjeđenju i policiji, koji su je čekali na izlazu.

Ovo je stvorilo veliku nervozu kod ostalih putniha s obzirom na to da je bilo mnogo vruće, a let je zbog pjevačice kasnio sat vremena.

Tamara je tačno objasnila zbog čega je morala da unese bombu u avion.

“Verujete da mi nije nimalo bilo prijatno. Da sam znala, tu “bombu” nikada ne bih ponela sa sobom. To nije bila eksplozivna naprava, već bomba koja se stavlja na stalak za mikrofon. Oko toga je nastala prava zbrka. Moj kofer je normalno prošao i u njega sam, pored osnovnih stvari – garderobe za nastup, obuće, šminke i ostalih potrepština, stavila i “bombu”, koju uvek nosim na tezge. Nisam znala da će to biti problem, jer je u pitanju samo deo scenske opreme”,

rekla je Tamara.

Tamara je objasnila i kako je riješila nepredviđenu situaciju

“Obezbeđenju sam objasnila da to nije prava bomba, ali i pored toga sam morala da je izbacim iz kofera. Ostavila sam je kod prijateljice. Bilo mi je krivo što su putnici čekali i proključali zbog mene. Izvinila sam se putnicima jer zbog mene sat vremena kasnio let”,

otkrila je pjevačica.

 

(Kurir \ Udarni.net)