Pogledajte šta donosi nemir, a šta radost u spavaću sobu!

, , Comment closed

Spavaća soba mora biti prostorija u kojoj možemo da se opustimo i da uživamo jer u njoj provodimo skoro trećinu našeg života.

Prema kineskoj vještini feng šuiju, od velike je važnosti jer ima veoma veliki uticaj na kvalitet odnosa sa voljenomm osobom, pri čemu se sva ta harmonija prenosi i na ostale oblasti našeg života.

Prilikom uređenja sobe u kojoj spavate treba da gledate na sebe prije svega, da udovoljite sebi i da se rukovodite vašim ukusom i instinktivnim osećajem šta vas uznemirava, a šta vam donosi spokoj i sreću.

Pored toga, dobro je znati šta po feng šuiju donosi probleme u bračnom krevetu. U nastavku vam donosimo neke od njih:

  • Ogledalo ne treba biti neposredno naspram ili nad krevetom.
  • Ukoliko imate televizor u spavaćoj sobi on vodi ka razdvajanju para
  • Nikada nemojte spavati u krevetu iznad kog se nalazi greda koja vašu postelju dijeli na  dva dijela.
  • Sa vašim partnerom nemojte spavati na bračnom krevetu koji ima dušeke odvojene.
  • Ukoliko želite da vašu seksualnu stranu veze učinite boljom, morate napraviti energetske promjene u spavaćoj sobi. Jedan od primjera kako da to učinite je piramida od stakla ili kamena. Uprkos tome što su njene stranice ravne i oštre, ona ima sposobnost da privuče i usmjeri energiju koja inače veoma brzo pobjegne.
  • Vaša spavaća soba uvijek mora biti čista i uredna.
  • Na prozor okačite zvončiće.
  • Nikada nemojte držati stare stvari ispod kreveta.

Dobro je voditi računa o tome da je spavaća soba najudaljenija od ulaznih vrata. Ulaz se ne bi trebao nalaziti u direktnoj liniji sa ulaznim vratima, zbog toga što se to odnosi na intimnost.

Pored toga ne bi trebalo ni da bude u direktnoj liniji sa kupatilom ili kuhinjom.

Veoma je važno da se krevet nalazi na mjestu gdje osoba koja leži na krevetu može vidjeti svakog ko ulazi, ali pri tome ne bi trebalo da se nalazi neposredno ispod prozora jer i to može stvoriti dodatni osjećaj nesigurnosti.

Trebate povesti računa i o tome da kada se probudite ugledate neki prijatan prizor, kao što je lijep pogled kroz prozor ili zanimljiva slika na zidu.

(Kurir\ Udarni.net)