ŠOK: Popularna glumica trudna pokušala da izvrši samoubistvo (FOTO)

, , Comment closed

Šokirala svijet. Popularna glumica nakon što je ostala u drugom stanju pokušala je da izvrši samoubistvo. Gluma i slava joj nisu donijele ono što je očekivala, tako da se odlučila na taj korak.

Popularna turska glumica, Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni”, imala je trnovit životni put. Popularnost joj nije donijela dobro. Čak je pokušala samoubistvo kada je ostala trudna.

Ona je rođena u Njemačkoj, od oca Turčina i majke Njemice. Nakon završene glumačke akademije, dugo nije mogla da nađe posao u struci, pa je za život zarađivala radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, dijelila čokolade u kostimu Djeda Mraza – radila je sve što su joj ponudili kako bi preživjela. I nije odustajala od toga da jednog dana postane glumica.

Uloga sultanije Hurem došla je sasvim slučajno. Prijateljica koja ju je pozvala da bi je obavijestila o kastingu koji se održava. Uslov je bio da dođe u Tursku, a kako glumica tada nije dobro govorila turski jezik, osjećala je veliki pritisak. Takođe, nije vjerovala da će ova serija uopšte opstati.

– Da će to biti posao decenije nije mi bilo ni na kraj pameti. Naprotiv, mislila sam da serija neće trajati ni šest nedelja. Prve večeri po dolasku posmatrala sam Istanbul stojeći na balkonu svoje sobe – izjavila je svojevremeno glumica.

Nakon nekoliko snimljenih epizoda, shvatila je da joj se ta uloga jako dopada. Bila je sve bolja. Honorar je od minimalnog počeo da raste, a popularnost je polako počela da se osjeća. Uloga hrabre, ali surove sultanije uskoro ju je dovela do samog vrha zvjezdanog neba poznatih ličnosti u Turskoj.

download-48

Tada su ujedno počeli i ozbiljni problemi. Merjem nije znala da se nosi sa tolikom popularnošću, a sve više je osjećala pritisak od strane javnosti i fanova. U tom periodu, počela je i da se goji, te nije mogla da kontroliše težinu. Sve to dovelo je do toga da bude veoma nesigurna u sebe. Dok su je mnogi obožavali, ona je sve više gubila samopouzdanje.

Uskoro je pala na šarm lijepog plejboja, Turčina Kana Ateša, koji ju je zaveo kao i desetine devojaka prije nje. Iako je već tada znala da je na lošem glasu, Merjem se prepustila strastima i uskoro zatrudila. Tada je počeo pakao.

Uzerlijeva je u ispovijesti za turski “Hurijet” otkrila da je u trenucima očaja pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodjeljivale prestižne televizijske nagrade u Antaliji.

“Po prijemu na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Prvo su me lečili hemijskim, a zatim i homeopatskim lekovima. Kan je sve vreme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo” kazala je Merjem i dodala da ju je Kan odmah odbacio i rekao joj da abortira, a ona je u vrhuncu očaja pokušala da se ubije.

“Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila” govorila je iskreno za javne medije.

download-49

Uzerlijeva je otkrila i to da ju je bivši vjerenik tjerao na abortus jer njemu još jedno dijete ne treba.

Rekao mi je: “Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade”, bila je iskrena glumica.

Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svijet donijela kćerkicu Laru. Tada joj se cio život okrenuo na bolje. Ona je bila cio njen svijet.

Glumica je napustila seriju “Sulejman Veličanstveni” pred sam kraj, što je razbijesnilo gotovo sve njene kolege. Međutim, ona je saopštila da je “pregorela” i potom se vratila u Njemačku da podiže Laru.

Danas glumica izgleda bolje nego ikad, a planovi za budućnost se samo nižu.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)