STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo popularni domaći pjevač koji je dobio bebu prije 7 dana

, , Comment closed

Stravična nesreća u kojoj je život izgubio mladi domaći pjevač…

Mladi pevač iz BiH, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se 15 minuta iza ponoći dogodila na magistralnom putu M5 Mrkonjić Grad – Ključ, u mestu Brdo, opština Mrkonjić Grad.

U ovoj nesreći učestvovali su automobile “audi”, kojim je upravljao Đurađ Đuki Đuranović (32) iz Mrkonjić Grada, te vozilo “mercedes” kojim je upravljao Slobodan Vasić (50), takođe iz Mrkonjića, koji je u ovoj nesreći povrijeđen.

Uviđaj na mjestu nesreće obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Podsjećanja radi, Đuranović se na muzičkoj sceni proslavio polovinom 2015. godine kada je sa Anabelom Atijas, poznatijom kao Anabela Đogani, kada su snimili duetsku pjesmu “U mraku”, za koju je urađen i spot.

 

 

(Alo/Udarni.net)