Popularni par se razdvojio: Ana Bekuta otišla od Mrkonjića, a evo i zašto

, , Comment closed

Pjevačcia Anu Bekutu već pet godina, koliko je u vezi s Milutinom Mrkonjićem, nemoguće je vidjeti bez njega. Međutim, došao je i taj dan kad se par razdvojio.

Pjevačica je prije dva dana bila na svadbi kompozitora Saše Nikolića, autora hitova Marije Šerifović “Sama i nervozna” i “Deo prošlosti” i Aleksandre Mladenović “Ljubav ili ludilo”, bez političara. Društvo joj je pravio sin Igor Polić, što je iznenadilo sve goste. Kad se pojavila s njim ruku pod ruku, mnogi su se zapitali gdje je Mrka, s obzirom na to da su navikli da ih uvek viđaju zajedno. Da folk zvijezda nije bila dobrog raspoloženja, pomislili bi da joj je veza u krizi.

“Ana je bila vesela i pjevala je tokom skoro cijele proslave, iako je došla samo kao gost. Igrala je, pomalo cirkala i svima ponaosob ispunjavala muzičke želje. Prijatelji su je zabrinuto pitali za Mrku, ali ona im je objasnila da ima neodložne poslovne obaveze i da zato nije došao s njom”, rekao je izvor.

Ana je oko ponoći napustila veselje. Njen sin se prema njoj ponio kao pravi kavaljer, otišao je po automobil i sačekao ju je ispred restorana da ne bi pješačila u štiklama do parkinga.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)