Javnost u ŠOKU: Popularni pjevači pod istragom zbog ubistva (FOTO)

, , Comment closed

Veliko iznenađenje za sve…

Popularni pjevači pod lupom zbog ubistva, javnost u šoku.

Policija u mobilnom Radulovića našla brojeve za koje se pretpostavlja da pripadaju popularnim pjevačima, političarima i biznismenima, ispitaće se njihova veza s pokojnikom

Policija je u istrazi ubistva narko-dilera Luke Radulovića u njegovom telefonu pronašla imenik i šifrovane poruke, saznaje list “Kurir”.

U telefonu su brojevi za koje se pretpostavlja da pripadaju pjevačima, sportistima, ali i biznismenima i političarima, a policija će ispitati u kakvoj su vezi oni bili sa Lukom i da li imaju neka saznanja koja bi pomogla u rasvetljavanju zločina.

Poznati sa Lukom

Nakon likvidacije Radulovića u noći između utorka i srijede u pivnici “Ispod mosta” u Beogradu, a u sklopu istrage, detaljno je pregledan i njegov mobilni telefon, kao i sve poruke i pozivi koje je razmenjivao.

“Proveravaju se svi kontakti koje je imao kako bi se došlo do motiva zločina. U Radulovićevom mobilnom telefonu pronađeni su kontakti ličnosti iz sveta estrade. Sa mnogima od njih Luka je bio dugogodišnji prijatelj, a slike sa društvenih mreža pokazuju da su se mnogi družili i fotografisali sa Radulovićem. Sumnjivo je što ima mnogo šifrovanih poruka, što ukazuje na to da je Luka nešto krio, pa bi kontakti iz imenika mogli možda da pomognu u istrazi”, rekao je sagovornik iz istrage.

Sa pokojnim Lukom na brojnim fotografijama su pjevači Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Marina Visković, Marko Bulat i Mia Borisavljević, političar i visoki funkcioner DS Radoslav Milojičić Kena, Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Marko Pantelić, bivši fudbalski reprezentativac…

Slučaj BENTLI

Radulović je postao poznat široj javnosti nakon što je u septembru prošle godine BENTLIJEM, koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, presjekao kolonu u kojoj je bio predsjednik Aleksandar Vučić.

“Još interesantnije je da je u oktobru prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je trgovao drogom. Iako je u početku tvrdio da nije član organizovane kriminalne grupe, kao i da je droga pronađena kod njega bila za ličnu upotrebu, u martu ove godine priznao je da je prodavao drogu, sklopio sporazum sa tužilaštvom, posle čega je osuđen i 9. marta pušten na slobodu”, napominje sagovornik.

Traži se razlog i motiv

On je potvrdio da je nekoliko estradnih ličnosti, uključujući i starletu Tamaru Đurić, koja je bila pored Luke u momentu kada je napadač ispalio hitac u njega, policija već saslušala.

“Poziv za saslušanje dobiće svi oni koji bi mogli na bilo koji način da doprinesu da ubica bude uhapšen”, kaže izvor iz istrage.
“Gosti lokala nisu pomogli u opisu ubice jer tvrde da po mraku i u metežu koji je nastao nisu videli ko je puca”, navodi sagovornik.

 

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)