Šok i muk: Cijeli region potrešen, otac napravio dijete svojoj kćerki

, , Comment closed

Cijeli region u šoku, niko ne može da vjeruje…

Vijest koja je sve potresla i ovakav slučaj još nije zapamćen u regionu…

Policija je uhapsila pedesetčetvorogodišnjegmuškarca iz sela Pridvorica u opštini Leposavić pod sumnjom da je silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku.

Njemu je određeno policijsko zadržavanja od 48 sati, a tereti se za krivično delo stupanje u seksualni odnos sa osobom mlađom od 16 godina i seksualni odnos sa kćerkom.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je dobila informaciju iz ginekološke ordinacije da je na pregled došla maloljetna djevojčica koja je u osmom mjesecu trudnoće. Sumnje su pale na oca sa kojim je živjela, nakon čega je on uhapšen. Nakon hapšenja on je, prema saznanjima “Novosti” priznao da je imao seksualne odnose sa svojom kćerkom, što je i nesrećna djevojčica potvrdila.

Ova porodica je živjela u malenom selu nadomak Leposavića, a prema našim saznanjima, djevojčici je majka umrla neposredno poslije porođaja pa je odrastala sa ocem i babom. Posljednje tri godina, od kako joj je i baba umrla, živi sa ocem.

Uhapšeni silovatelj je zadržan u pritvorskoj jedinici u Kosovskoj Mitrovici i u toku dana bi trebao da bude izveden pred istražnog sudiju. S obzirom na težinu djela koje je počinio vjeruje se da će mu biti određeno jednomjesečno policijsko zadržavanje.

 

 

 

(Alo/Udarni.net)