Poznati srpski pjevač doživio udes: Kriv sam, vozio sam dvesta na sat!

, , Comment closed

Popularni srpski pjevač izazvao je udes na Slaviji, prenosi “Kurir”. Mladi denser nije vidio da je na semaforu bilo zeleno svjetlo za vozila u suprotnom pravcu, pa se zaletio i tako udario u taksi vozilo na raskrsnici. 

Riječ je o popularnom pjevaču Ivanu Gavriloviću.

Na svu sreću povrijeđenih nije bilo, a Ivan je odmah policiji koja je veoma brzo došla na uviđaj priznao svoju krivicu.

Bez obzira na saobraćajnu nesreću pjevač je bio dobrog raspoloženja i odmah je počeo da zbija šale kada smo ga pozvali za komentar.

” Vozio sam 200 na sat (smeh). Ja sam se zaleteo, video sam da su radovi u toj ulici, pa sam mislio da je zatvorena. Međutim, kada sam došao na raskrsnicu, upalio se semafor i onda su se pojavili automobili, pa sam se zakucao u jedan taksi. Moja je krivica, odmah sam priznao i policiji. Bili su korektni, uradili su mi alko-test, koji je pokazao da nisam ništa pio “

rekao je Ivan Gavrilović za “Kurir”.

FOTO: Privatna arhiva Ivan Gavrilović

Najveće nevolje nastale su tek kada je denser došao kući i kada je njegova žena Marina vidjela slupan automobil govori pjevač.

“Čim je shvatila da sam ja dobro i da niko drugi nije povređen, odmah je krenula da urla. Poludela je! Mene je tek sada uhvatio stres. Tek sada shvatam šta se desilo. Hvala bogu da nije bilo ozbiljnih posledica. Auto mi je malo ulubljen, čak sam ga normalno odvezao do kuće.”

kazao je Gavrilović.

 

(Kurir\Udarni.net)