Prava bomba: Evo kako izgleda mlađa kćerka Goce Božinovske, koja bježi od medija (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Goca Božinovska je majka troje djece. Goca ima sina Mirka, i kćerke Jelenu i Zoranu. Sina koji je malo i problematičan Mirka i Zoranu je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, ali se kćerka najmanje eksponira u javnosti.

“Presrećna sam što imam takvo dete. Moja ćerka je diplomirala u ponedeljak i to čistom desetkom. Ponosna sam jer je ona skoro sve ispiti dala dok sam bila na Farmi. Bila sam tri i po meseca na imanju u Lisoviću i Zorana je davala ispite. Kada sam došla kući ostao je samo jedan. Položila ga je, a u ponedeljak je oko pet diplomirala. Presrećna sam što imam takvo dete”,

,kazala je tada ponosna mama Goca. Zorana, koju je Goca dobila sa Zoranom Šijanom, žestokim momkom kojeg su ubili devedesetih, izuzetno vodi raćuna o svom izgledu i ima tijelo za desetku, koje veoma rado pokazuje na svom profilu na društvenoj mreži “Instagram”.

Sina Mirka Šijana i stariju kćerku Jelenu Vučković, koja se bavi istim poslom kao i mama, često viđamo u medijima, ali njenu mlađu kćerku Zoranu Šijan gotovo nikad. Ona vodi miran život van medija i estrade, a popularnost je nimalo ne zanima. Ona je prije četiri godine završila fakultetu za finansije i bankarstvo.

“Presrećna sam što imam takvo dete. Moja ćerka je diplomirala u ponedeljak i to čistom desetkom. Ponosna sam jer je ona skoro sve ispiti dala dok sam bila na Farmi. Bila sam tri i po meseca na imanju u Lisoviću i Zorana je davala ispite. Kada sam došla kući ostao je samo jedan. Položila ga je, a u ponedeljak je oko pet diplomirala. Presrećna sam što imam takvo dete”, kazala je tada ponosna mama Goca.

Evo kako izgleda njena mlađa kćerka:

 

 

(Blic/Udarni.net)