Preokret kakav niko nije očekivao: Evo šta očekuje Zorana Marjanovića u narednom periodu

, , Comment closed

Istraga o misterioznom ubistvu ubijene srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović još uvijek je u toku, a glavna tema o kojoj se polemiše jeste da li je ubica pjevačicin suprug Zoran Marjanović.

O ovoj temi govori i numerolog Miša Zomboran, koji je otkrio da bi u ovoj godini moglo doći do preokreta te da čak Zoran bude pušten na slobodu u junu, prenosi “Alo”.

Zomboran otkriva kako je tekuća godina sudbinska za Marjanovića te da njegov numerički kod ukazuje na to da će se od aprila dogoditi velike promjene u ovom dosad neriješenom slučaju.

“Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pjevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak naprijed, nazad dva. U aprilu su moguće neke promjene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promjene”,

rekao je sagovornik.

Prema njegovim riječima porodica Marjanović je također obavijena velom misterije te posebno navodi da je udaljavanje Zorana i njegovog oca sve značajnije, dok u porodici ne nestaje potreba za materijalnim.

“Izvjesna je sve teža komunikacija između oca i sina. Sve ovo je posljedica porodičnog prokletstva koje Marjanovići imaju i koje se manifestuje tako što su Marjanovići više okrenuti materijalnoj nego duhovnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bilo poslovno-finanskijsko polje problem, već porodično-emotivno i zdravstveno. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i zdravljem”,

kazao je Zomboran.

Prema onome što numerolog govori, Zorana dakle očekuje “veoma naporna igra vremena” ukoliko ne odluči da život promijeni iz korijena i da se okrene duhovnoj strani.

Podsjećanja radi, Jelena je pronađena mrtva prije dvije godine u kanalu u Borči, a iza sebe je ostavila malenu kćerkicu Janu koja danas ima sedam godina.

 

(Haber \ Udarni.net)