Evo zbog čega Slobina sestra ne može da podnese Kiju…

, , Comment closed

Nakon što su Slobodan Radanović, Mina Vrbaški i Viktorija nominovani ove nedjelje za izbacivanje u studiju u Šimanovcima su se okupili njihovi najbliži kao podrška.

Na mjestu Slobine podrške našli su se njegova sestra Mirjana i brat Dragan.

Odmah na početku Mirjana je progovorila o pjevačevom ponašanju.

“Sigurni smo da se zaljubio. Bog će pokazati da li je to prava ljubav, ko smo mi da sudimo. Mene najviše brine njegovo zdravstveno stanje. On pumpicu nikad nije koristio, sad malo-malo pa je koristi, izlazi napolje… On jeste kriv za neke stvari, ali šta sad”

kazala je Mirjana i pri tome još dodala:

“Mi tek sada saznajemo neke stvari o braku njihovom. Znam da je spavao kod mame, ona kod njene mame… Ja sam 19 godina u braku, znam šta je brak, ovo njihovo nije bio brak.”

Mirjana je otkrila da su Sloba i Kija bili u vezi pet godina, a u braku tri mjeseca, nakon čega je on ušao u Zadrugu. Onog trenutka kada je vidjela Slobu da šapuće sa drugom djevojkom, u ovom slučaju Lunom, ništa joj, kako to ona kaže, nije bilo jasno.

“Nisam znala o čemu se radi zaista, htjela sam da kontaktiram Kristinu, ali sam shvatila da je ona nas sve blokirala i izbrisala. E, onda sam vidjela na televiziji…i tako smo i mi saznavali stvari. Nismo mi imali neki kontakt da bi se ona nama povjerovala, nije nam se ni on povjerovao, a kamoli ona”

kazala je Slobina sestra.

“Taman posla da ja njega pravdam, ali to se dešava na svakom koraku”

rekao je Dragan kada se počelo pričati o prevari.

Danas, 14. maja Sloba i Kija će proslaviti prvu godišnjicu braka.

“On je jako dobar dečko. Sav teret je stavio na svoja leđa, ja ga jako dobro poznajem. Rastrzan je na dvije strane. Mislim da je na silu prihvatio proslavu godišnjice, da Kiju još ne bi povrijedio… Ne znam “

rekla je Slobina sestra.

 

(Telegraf \ Udarni.net)