Zbog nje ga prozivanju: Evo ko je žena Željka Komšića i kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Iza Bosne i Hercegovine su izbori koji su protekli kako mnogi misle neregularno, ali šta je tu je …

Rezultati izbora 2018. godine su za većinu katastrofalni i niko ne može da vjeruje i mnogi pitaju:

“Da li su baš građani lično tako glasali ?”

Šefik Džaferović (SDA) je osvojio najviše glasova što se tiče člana Predsjedništva za člana bošnjačkog naroda i to sa 37,17 posto, za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić (DF) sa 51,56 posto, a za člana Predsjedništva BiH iz reda sprskog naroda Milorad Dodik (SNSD) sa 53,87 posto.

Dragan Čović je izgubio borbu, a na njegovo mjesto stigao je Željko Komšić.

Željko Komšić je bosanskohercegovački političar. Rođen je 20. januara 1964. godine u Sarajevu. Oženjen je Sabinom Komšić s kojom ima kćerku Lanu. Živi i radi u Sarajevu.

Supruga Željka Komšića strahovala je za svog muža kad je bio izabran u Predsjedništvo, smatrajući da to nosi i određen rizik.

POPULARNO ->  Popularnu domaću starletu nakon potrage od 6 dana pronašli mrtvu (FOTO)

Ulaskom Željka Komšića u Predsjedništvo, Sabina je u jednom intervjuu kazala kako nastoji zadržati svakodnevne navike, uprkos protokolima koji idu sa predsjedničkom funkcijom.

“Sada, kad izlazimo, imamo pratnju. U principu, ne dopuštamo da se bilo šta promijeni, sve je od danas do sutra. Živimo svoj život i stvarno se trudimo da se ne poremeti naša svakodnevnica. Promjene su, ipak, prisutne: na godišnji odmor idemo s cijelom pratnjom. Uvijek nas ima puno”, rekla je Sabina.

Ljubavna priča Sabine i Željka krenula je prvog ratnog ljeta. Iako su živjeli u istom haustoru, do ra ta se skoro pa i nisu ni poznavali.

“Prije nego što smo se počeli zabavljati, družili smo se. Željko je živio na petnaestom, a ja na desetom spratu. Kad smo se upoznali, desila se i ljubav, i eto… Vjenčali smo se poslije rata. Željko nije želio da stupimo u br ak u ratu jer je stalno bio na liniji, moglo mu se nešto dogoditi i nije me želio unesrećiti. To je bilo vrlo pošteno od njega. Čekali smo da r at završi i onda se vjenčali. Bila je to skromna ceremonija. Počeli smo se zabavljati 28. augusta 1992, a vjenčali se 28. augusta 1996.”, kazala je supruga Željka Komšića.

Kćerka Lana je centar Sabininog i Željkovog svijeta. Na njen su dolazak čekali deset godina.

POPULARNO ->  HIT: Pjevačica Lepa Brena promijenila boju kose, više ne izgleda isto

 

 

 

 

(Novi/Udarni.net)