Prvi put u javnosti: Ovako izgleda prva supruga od Nine i majka Sandre Rešić

, , Comment closed

Kao da su sestre blizankinje…

Nino Rešić, bio je jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima devedesetih godina. On je preminuo prije 11 godina, a pjevačevim stopama nastavila je njegova kćerka Sandra Rešić, koja je na početku pjevačke karijere.

Nju vrlo dobro znate, još iz takmičenja “Zvezde Granda”, ali njenu mamu niste imali do sada prilike da vidite. Sandra je putem svog “Instagram” profila nedavno pokazala mamu Slavicu i tim potezom oduševila pratioce.

“Jao, što ste lepe obe, mama kao da ti je sestra, mnogo ste slatke, devojke!”, samo je jedan od komentara ispod fotografije Sandre i njene mame.

Da napomenemo Slavica Rešić bila je prva žena jednog od najpopularnijih pjevača i velike zvijezde Nine Rešića, a u tom braku su dobili kćerku Sandru. Još dok je Sandra bila mala Nino i Slavica su se razveli, a onda se on oženio još dva puta.

“On je bio jako duhovit, jako dobar i kod njega nisi mogao da imaš one teške teme, da mi sad zasednemo i pričamo o politici i tim temama. Dođe sa koferom u ruci koji je težak preko tonu i mi sad to otvorimo kad kod njega samo knjige i kaže moja majka “Šta ćeš da radiš sa ovim knjigama?”, a on je odgovarao “Pa da čitam”, ispričala je Sandra jednom prilikom o svom ocu.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)