Još jedan dokaz: Zoran Marjanović se nalazio pored Jelene u trenutku ubistva

, , Comment closed

Nakon dugo vremena od ubistva popularne pjevačice Jelene Marjanović napokon se kockice počinju da slažu…

Suprug Zoran Marjanović je već u pritvoru zbog sumnje da je on izvršio ubistvo. Tokom istrage došlo se do mnogih dokaza.

Pozvala je Jelenu u vrijeme kada je ona ubijana i neko se javio. Ko je iza misterioznog poziva i dalje se ne zna, govori izvor za  “Blica”.

Vještačenje mobilnih telefona, koje je prije skoro dvije nedelje stiglo u Više javno tužilaštvo, ukazalo je na bitne detalje u istrazi ubistva pjevačice Jelene Krsmanović. Pored toga što, kako je “Blic” pisao, pokazuje da je Zoran Marjanović bio u neposrednoj blizini svoje supruge u trenutku kada je ona monstruozno ubijena, značajno utiče i na detalje vezane za ostale Marjanoviće, ali i pozive upućene pjevačici .

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u petak optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene. On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina.

“Rezultati veštačenja pokazali su lokaciju Vladimira i Miloša Marjanovića u vreme ubistva”, potvrđuje izvor “Blica”.

Takođe, istraga o telefonima pokazala je da je telefon pevačice zazvonio posle ubistva.

“U to vreme zvala ju je Vera Vukomanović, kuma Jelenine svekrve. Ali, to ne pokazuje da je sa druge strane žice bila pevačica”, priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Pitanje je i zašto je kuma u to vrijeme uopšte i zvala Jelenu, kada joj je, navodno, prije toga Zoran svakako već javio da kreću u potragu za njom.

To još jednom baca sjenku na misteriozne pozive upućene pjevačici, jer nije poznato ko se na telefon javio.

Kako je “Blic” pisao, Jelenina majka takođe je rekla da je kćerku zvala kada je otišla na trčanje. Prvi put, kako je ispričala policiji, pozvala je kćerku i ona joj se javila i rekla joj da dolazi čim istrči krug. Međutim, kada ju je drugi put pozvala (otprilike u vreme ubistva), na telefon se ponovo neko javio, ali nije poznato ko, jer je sa druge strane bio muk.

Telefoni porodice Marjanović poslati su na vještačenje po zahtjevu tužilaštva, nakon brojnih kontradiktornih izjava svjedoka.

Za krivično djelo teško ubistvo, za koje je Marjanović osumnjičen, zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora. Optužnica protiv Marjanovića mora da bude podignuta do 10. marta, a najverovatnije će biti podignuta i prije tog roka.

 

 

(Blic/Udarni.net)