Gorke suze: Stigla tužba Divni DNK, ona sva u suzama ne može da vjeruje

, , Comment closed

Ostavljanje djeteta je neoprostivo…

Protiv rijaliti zvijezde Divne Milanović socijalna služba podigla je tužbu. To je učinjeno zbog toga što je ona zapostavila svoje dijete.

Divna je inače bivša učesniva rijalitija “Zadruga”. Ona je bila učesnik sa svojim suprugom Markom Kocićem. Kada su ušli u rijaliti svoju dvogodišnju kćerku su ostavili na čuvanje kod njenih roditelja, sa izgovormo da ih neće biti samo dva dana.

Nakon tri meseca, dva socijalna radnika pojavila su se u selu Gložane i oduzeli im devojčicu, koja je i dan-danas u hraniteljskoj porodici.

“Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” ove godine napustila rijaliti. Svoju rođenu kćerku je vidjela svega samo tri puta. Trebalo je da joj vrate dijete nakon njenog izlaska iz takmičenja, međutim, socijalna služba ju je tužila zbog njene neodgovornosti i postoji mogućnost da će joj trajno oduzeti dijete. Trenutno su na sudu i Divna čini sve da vrati kćerku, iako neće biti lako. Krajem oktobra je poslkednje ročište i tada će se znati sve. Ona je angažovala advokata i vkeruje da će ponovo Kristinu držati u naručju” , rekao je izvor.

Sve ove navode je potvrdila Divna:

“Još mi nisu vratili Kristinu, mnogo mi je teško. Išla sam da je vidim i uvek sam plakala. Ona zna ko sam i mnogo me voli, ali šta ću kada je sada u drugoj porodici koja brine o njoj. Socijalna služba me je tužila zato što nisam obavestila svoje roditelje da ulazim u rijaliti i sada ispaštam zbog toga. Da sam im rekla šta mi je namera, otac mi to nikada ne bi dozvolio. Marko i ja ćemo se boriti do kraja, pa šta bude – biće. Živim za dan kada ću je vratiti i kada će ona doći kući”,  rekla je Divna i priznala da više neće ulaziti niti u jedan rijaliti.

 

POPULARNO ->  Aca Lukas se oglasio povodom nesreće: Evo šta je rekao za pjevača Darka Lazića

 

(Srbijadanas/Udarni.net)