Nataša Bekvalac u problemu: Ako se ovo dokaže uslijedit će veliki OBRT

, , Comment closed

Pred ključnom analizom…

Poslije davanja izjave Nataše Bekvalac i Luke Lazukića povodom tužbe koju je Bekvalčeva pokrenula zbog nasilja u porodici (Lazukić je rekao da je nevin i da je nije tukao), uslijediće i istraga, a Lazukićev pravni tim pokušaće, kako saznajemo, da dokaže da li je Bekvalčeva bila pod uticajem opijata prilikom spornog događaja. 

Izvor blizak njima otkriva da će u cijeloj istrazi biti ključno da Nataša Bekvalac ode na analizu krvi, urina i posebno dlake kose.

“Ključna je upravo analiza dlake kose, jer u slučaju da je Bekvalčeva bila pod dejstvom opojnih supstanci, u dlaci se dokazi zadržavaju 90 dana, a u krvi i mokraći samo 4 ili 5 dana” , objašnjava izvor, dobro upućen u cio slučaj. 

Inače, Bekvalčevoj su radili analizu krvi kada je bila u Urgentnom centru poslije incidenta u noći između 13. i 14. aprila, kada ju je, kako ona tvrdi, Lazukić pretukao.

“Tada nisu urađeni kompletni pregledi i sve je jako brzo završeno, za dvadesetak minuta, a toksikološki pregled treba da traje i po nekoliko sati. Pri tom, tada Nataša nije dala krv koja je trebalo da bude poslata na toksikologiju u VMA. To je standardna procedura prilikom krivične prijave za nasilje u porodici” kaže izvor. 

Bekvalčeva je zatim još jednom otišla u Urgentni centar, oko 16:40 časova, i tom prilikom su joj uzeli krv koja, tvrdi izvor, opet nije poslata na toksikologiju na VMA.

Zbog sumnji u rezultate analize krvi Nataše Bekvalac, advokati će zahtijevati da se ponovo uradi analiza i to na VMA.

“Ako se otkrije da je uzimala opijate, to bi moglo da baci drugačije svetlo na ceo slučaj i spornu noć kada je došlo do incidenta između Bekvalčeve i Lazukića” tvrdi izvor.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)