Rijetko ko zna: Miloš Bojanić ima 5 kuća i 3 pasoša, evo čime se bavio prije pjevanja

, , Comment closed

Rijetko je ko znao za ovo…

Popularni domaći pjevač Miloš Bojani štkolu je završio vanredno. Na sceni se nalazi već 30 godina. On je svoju popularnost stekao u drugoj sezoni farme gdje je osvojio 100.000 eura.

Pjevač se slobodno može pohvaliti preko 20 albuma, 5 kuća, 3 pasoša i time se ponosi.

Miloš Bojanić je rođen u Bijeljini 16. oktobra 1950 godine. Ima dva sina Baneta i Mikicu, a Bane je pošao očevim stopama, bavi se muzikom i trenutno živi u Čikagu. Poznati folker posjeduje i vilu u Sremskoj Kamenici koja podsjeća na pravi zamak. Ima bazen i opremljena je luksuzno, a o detaljima je vodio računa zajedno sa suprugom Brankom.

POPULARNO ->  Darko Lazić napušta zemlju zbog liječenja: Ljekari strahuju samo za jedno

Ono što rijetko ko zna je da se Miloš Bojanić nije oduvijek bavio muzikom, a malo ko zna da je prije nego što je uzeo mikrofon u ruke bio direktor preduzeća. Pjevač je kao gost u emisiji “Glamur specijal”, gdje je ispričao kako je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gdje je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet. Bojanić se potom zaposlio u novosadskom preduzeću “Parking”, gdje je bio direktor. Ipak, muzička karijera donijela mu je mnogo veći novac.

“Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav prema muzici je prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svijet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama iz “Parkinga” da često odsustvujem sa posla zbog pjevačkih angažmana”, rekao je Bojanić.

 

POPULARNO ->  Nevrijeme poharalo region: Led pao kao snijeg, nanio veliku materijalnu štetu

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)