Saša Popović na velikoj muci: Dvoje najpopularnijih članova napušta žiri ako im ne isplati 100.000€!

, , Comment closed

Najveće takmičenje u regionu “Zvezde Granda” planiraju napustiti dva najveća skandal majstora ukoliko im prvi čovjek “Granda” Saša Popović  za sledeću sezonu “Zvezda Granda” ne isplati po 100.000 evra.

Fenomenalni skandal majstori zbog kojih ovo muzičko takmičenje bilježi enormnu gledanost su skovali plan kako da uslove Sašu Popovića da im isplati veoma visoke honorare za ocenjivanje učesnika.

Riječ je o atraktivnoj Jeleni Karleuši i popularnom Aci Lukasu.

 “Karleuša i Lukas su svesni da oni nose skoro ceo šou na svojim leđima. Kad su pre godinu i po dana prihvatili da zajedno budu u emisiji i ocenjuju takmičare, nisu ni slutili da će oboriti sve rekorde gledanosti. Činjenica je da zbog njih ljudi gledaju emisiju. Zato su i rešili da svoje dalje žiriranje u “Zvezdama Granda” debelo naplate”

rekao je za “Informer” izvor veoma blizak ovom fantastičnom dvojcu.

Osim toga, sagovornik “Informera” dodaje da su Jeleni i Aci porasli apetiti za novac, zbog toga što Popović od ovog šoua zarađuje ogroman novac.

“Prijatelji i saradnici im stalno govore da vrede mnogo više nego što su plaćeni i da bi “Saša propao bez njih”. Shvatili su da bi mogli da uzimaju mnogo veći komad kolača”

kazao je sagovornik i pri tome dodao:

“Lukas i Karleuša su se nedavno sastali nasamo i dogovorili se da pred prvim čovekom “Granda” istupe sa jedinstvenim stavom: “Ili nam isplati po 100.000 evra ili odosmo iz žirija!” Shvatili su da Saša mlati ogromne pare od reklama u emisiji, tako da mu neće biti problem da im digne zaradu. Oni samo žele svoj deo kolača srazmeran njihovom doprinosu u ovom programu.”

Ova fantastična dvojka bacila je na muke čelnike “Granda”, Saša Popović nalazi se u velikom problemu jer on sad ni sam ne zna šta mu je činiti.

“Saša se šokirao kad je čuo koliko mu novca traže Lukas i Karleuša. Smatra da je to previše novca, ali je svestan da će gledanost “Zvezda Granda” drastično opasti ako mu odu njih dvoje. Nije mogao da ih odbije, ali im je poručio da ima vremena do naredne sezone da razgovaraju o ciframa. Uopšte mu nije svejedno, nema pojma šta da radi”

rekao je izvor “Informera”.

 

(Srbija Danas\Udarni.net)