Saša Popović NAPUŠTA GRAND, njegov nasljednik je… (FOTO)

, , Comment closed

Alfa i omega “Grand produkcije” popularni Saša Popović, namjerava da se povuče sa direktorske pozicije u pomenutoj firmi.

Pored toga, Saša ima namjeru i da naredne godine proda svoj udio kompaniji SBB, koja je još od 2014. većinski vlasnik “Granda” te da se sa svojom porodicom odseli u Opatiju, gde je nedavno kupio kuću.

“Istina je da Saša želi da se povuče sa javne scene, na kojoj je prisutan duže od 40 godina, a to će se desiti veoma brzo. Početkom decembra iduće godine Brena i Saša slave 20. godišnjicu osnivanja “Granda”, zbog čega je Popoviću stalo da u poslednjoj sezoni “Zvezda Granda” na kojoj on bude radio iskaže svoj kreativni vrhunac”

kazao je za “Alo” izvor blizak direktoru “Granda”, pri tome dodaje da se Saša već dugo vremena nosio ovom mišlju.

“Već nekoliko godina Saša pomišlja da se povuče sa direktorske pozicije, tim pre što taj posao sa sobom nosi dosta stresa i odgovornosti, ali i odricanja. Nije “Grand produkcija” samo muzičko takmičenje, Popović istovremeno radi i na mnogo drugih projekata, tu su i Televizija “Grand” i izdavačka delatnost, što mu oduzima mnogo vremena”

rekao je izvor i objašnjava da je upravo njegova supruga Suzana Jovanović podržala Popovićevu odluku.

“Suzana ga već izvesno vreme nagovara da se povuče i proda ostatak svojih deonica SBB-u. Njena najveća želja je da se presele u Opatiju, gde su nedavno pazarili luksuznu vilu, a Popoviću se sve više sviđa ova ideja. U poslednje vreme oboje koriste svaki slobodan trenutak da odu tamo na odmor. Sada je konačno na korak do toga da ga ubedi, pogotovo jer je i on shvatio da je muzičkoj industriji dao maksimum”

kazao je izvor. Pored toga, izvor je rekao i da suosnivač produkcije želi da Sašino povlačenje bude potpuno.

“Kada su Saša i Brena 2014. prodali 51 odsto vlasništva “Grand produkcije” kompaniji “KKR investment”, koja je od 2013. godine kupila većinski paket kablovske mreže SBB, oboma je ostalo po 24,5 odsto vlasništva. Saša planira da proda svoj deo, što Breni za sada ne pada na pamet, pogotovo jer i dalje želi da razvija posao. Sada je samo bitno pronaći pravu osobu koja će moći da sedne u Sašinu stolicu”

rekao je izvor. No u krugu estrade već se spekuliše o mogućim imenima nasljednika.

Prema mišljeju mnogi prvi izbor je Žika Jakšić, dugogodišnji producent “Granda”, ali i čovjek koji stoji iza fenomenalnog projekta poput “Zvezda Granda” i “Nikad nije kasno”.

Pored njega, u javnosti se pominje i ime Filipa Živojinovića, koji je već pokazao veliku zainteresovanost da se uključi u porodični biznis.

 

(Srbija Danas\ Udarni.net)