Saša Popović prelomio i odlučio: Članove žirija sklanja sa bine, a evo ko se vraća (FOTO)

, , Comment closed

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović ovaj put prešao samog sebe i iznenadio sve. Ovaj put će milionska publika moći do gleda nešto sasvim drugo, što do sad nisu imali priliku da vide.

Saša Popović propremio je velike izmene u sedmoj sezoni “Zvezda Granda”, a tiču se žirija. Kako “Kurir” saznaje, do sadašnji članovi žirija: Karleuša, Bekuta, Viki, Bosanac, Lukas i Marija biće sklonjeni sa bine.

Direktor “Granda” odlučio je da najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji učini još interesantnijim, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dvije sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mjesto imati ispod bine.

“Produkcija “Granda” kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće i gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da čuje i vidi sve reakcije omiljenog žirija”, rekao je izvor iz “Granda” i dodaje da se upravo ovih dana u “Grandovom” studiju na Košutnjaku izvode veliki radovi kako bi stejdž bio adaptiran za nove mini-bine. 

Članovi žirija će i dalje biti međusobno odvojeni zidovima. Ono što će posebno obradovati gledaoce biće povratak Sanje Kužet.

“Sanja i ja smo se čuli pre nekoliko dana i rekla mi je da se od septembra vraća na posao. Svi u Grandu smo presrećni zbog toga”, ovim je završio izvor koji je htio da ostane anoniman.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)