Skandal kakav se ne pamti: Popularna domaća pjevačica zatekla svog vjerenika u krevetu sa drugim muškarcem (FOTO)

, , Comment closed

“Mnogo me je sramota”, priznala je popularna pjevačica…

Pjevačica je nedavno posjetila biznismena iz Berlina bez najave, kako bi mu priredila iznenađenje, međutim kada je ušla u stan, u koji je i sama trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu – Nijemac je bio u krevetu sa mlađim muškarcem!

Folkerki je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a njen vjerenik je uporno ponavljao da mu je to dobar prijatelj.

Mira Škorić (46) raskinula je veridbu sa Nijemcem. Naime, folk zvijezda je zatekla svog partnera u krevetu, i to sa drugim muškarcem!

Škorićka mu nije povjerovala, bacila je vjerenički prsten, zalupila vratima i zauvijek ga napustila. Mira je najprije odbijala da priča o tome, ali je na kraju ipak odlučila da progovori o ovom skandalu.

“Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari događaju samo na filmovima! Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam ni kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario sa ženom, a kamoli sa muškarcem! Tu sliku ne mogu da izbrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola”, kaže Mira za “Kurir”. 

Pjevačica dodaje da je vidjela budućnost sa Nijemcem i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja, i da ide u streljanu, Mira je srećna što u tom trenutku nije imala oružje pored sebe.

“Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana nisam mu se najavila, a kada sam ušla…Evo i sad se ježim od toga! Uhvatila sam ga sa muškarcem! Toliko sam povređena, i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav”, iskreno priča folk zvijezda i dodaje da je prekinula svaki kontakt sa bivšim vjerenikom. 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)