Skandal u Grandu: Popularni pjevač Aca Lukas uhvaćen sa Anom Sević (FOTO)

, , Comment closed

Nakon što je pukao brak popularnog pjevača i Ace Lukasa uslijedio je novi šok…

Velikom brzinom proširila se vijest o razvodu između popularnog pjevača Ace Lukasa i Sonje. Međutim kako prenosi tabloid “Svet” koji je došao do novih saznanja šok je za sve. Izvor koji se zatekao na snimanju posljednje predfinalne emisije šou programa !Zvezde Granda!, uz Lukasa je tog dana sve vrijeme bila ni manje ni više nego Ana Sević!

Ana je sjedila pored Lukasa svo vrijeme dok je trajala pauza za ručak, što je svima bilo čudno. Izvor kaže da je Jelena Karleuša napravila skandal zbog kog je svima bilo neprijatno. Ni ne trudivši se da bude diskretna, ona je pitala svoju drugaricu Mariju Šerifović pred svima: “Marija, ko je ovo?” Šerifovićka joj je očima pokazala da stiša ton i rekla joj: “Tišina bre! To je žena Darka Lazića, Ana Sević. Pjevačica.” “Okej,  a šta traži ovdje?”, pitala je Jelena, a Marija ju je nagazila ispod stola da ućuti.

Da li je to Šerifovićka znala nešto što ostali nisu ili je samo željela da Jelena prestane sa nepristojnim pitanjima, to već samo ona zna. Sevićka tog dana nije imala snimanje emisije Neki novi klinci, koju vodi, niti bilo koje druge, pa je čudno što je došla na Zvezde Granda i sjedila sa žirijem dok su ručali. I to baš pored Ace.

Neko od ljudi koji poznaje Sonju javio joj je da Ana sjedi sa njenim suprugom, zbog čega je ova pobijesnila i rekla da će sve ispričati Darku Laziću. Kažu da je ptijateljima rekla da je to u tom trenutku još više učvrstilo njenu odluku da okonča brak. I dok je bila sa kćerkom na moru u Turskoj, Lukas se tamo iznenada pojavio u utorak ujutro i potpuno šokirao suprugu. Pjevač je to učinio sa namjerom da još jednom pokuša da je ubijedi da ostanu zajedno. Prema riječima njenih prijatelja veoma je neizbijesno hoće li do pomirenja doći i da li će njih dvoje uspjeti da prevaziđu sve probleme.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)