Skupocijeni poklon: Tamari Đurić ispunjavaju posljednje želje (FOTO)

, , Comment closed

Tmari Đurić ispunjavaju posljednje želje.

Ovaj put radi se o jako skupocjenom poklonu koji je dobila od svog bivšeg dečka. Međutim sve je iznenadila reakvcija Tamare Đurić na taj poklon koji je čekao ispred bolnice.

Tamara Đurić je naprosto pobijesnila kada joj je ispred bolnice bivši dečko iz Hrvatske dovezao “mercedes” G klase, pa mu je odmah vratila poklon.

On je želio da je iznenadi, a nije ni slutio da će dobiti uvrede zbog tog gesta. Starleta ga je, kako “Informer” saznaje, pozvala i urlala u slušalicu, objašnjavajući da joj te vrste darova u bolnici nisu potrebne, te da nema potrebe da joj ispunjavaju “poslednje želje”, jer ne umire.

“Tamara je napravila pravi skandal kada joj je bivši poklonio automobil, koji inače mnogo voli. Čim je ugledala kroz prozor bolnice skupocenog četvorotočkaša, znala je od koga je, pa je pozvala biznismena i očitala mu bukvicu”, rekao je izvor koji je dobro upućen i nastavio:

“Vikala je na njega, govorila mu da ne umire i da ne treba da joj se ispunjavaju poslednje želje. Jako se iznervirala, jer joj je muka da svi misle kako joj je zdravlje i dalje ugroženo, pa se utrkuju ko će skuplji poklon da joj podari.”

Tamara je objasnila zašto se iznervirala.

“Zna se šta se donosi u bolnicu. Ne razumem ljude koji ljudima donose bilo šta osim banana i keksa i sličnih stvari. Ja se na svu sreću oporavljam, idem svakodnevno na rehabilitaciju. Sve se polako stabilizuje”, govori Đurićeva.

 

(Alo/Udarni.net)