Snežana Đurišić preživjela PAKAO: Otkrila dugo čuvanu tajnu o zlostavljanju koje je trpjela…

, , Comment closed

Jedna od najtalentovanijih pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić odlučila je ispričati sa kakvim bolom se nosila te kako je sve to podnosila.

Danas se pjevačica saosjeća sa žrtvama vršnjačkog nasilja zbog toga što su i nju deca maltretirala kada se kao mala iz Kraljeva preselila u Beograd.

Snežana je danas poznata pjevačica kojoj se mnogi dive, no kao školarac i nije bila omiljen lik, te je zbog toga trpila psihičko zlostavljanje.

U djetinjstvu je napustila je rodno mjesto Kraljevo, te se sa porodicom preselila u Beograd. U Beogradu je školski drugovi nisu prihvatili.

“Zbog naglaska su me zvali seljanko. Kraljevo je podneblje koje ima svoj specifičan akcenat. Uhvatila sam sebe da sam počela da pričam po beogradski, ali onda sam iz inata, jer sam iz inata i rođena, počela čak da karikiram govor “

kazala je Snežana u emisiji “Iz profila”.

Zbog izvanrednog talentqa Tito ju je prebacio u prestonicu, no roditelji su joj dali veliki uslov da prvo mora da dobro uči kako bi mogla i da pjeva.

“Kad ustanem da odgovaram srpski, dobijem peticu i nastavnik mi u aprilu zaključi ocenu za kraj godine, pa kažem: “Eto tako to mi seljaci iz provincije znamo””

govori Snežana.

Odnos drugara se promijenio tek nakon jedne priredbe na kojoj je Snežana nastupala.

“Bila sam prihvaćena kada sam na jednoj priredbi pozdravila svoje odeljenje. Tada su prestali da me zavitlavaju, ali morali su da me prihvate jer sam se tukla. Krenula sam da treniram džudo čim sam došla u Beograd i onda, naravno, ako me neko dira, odmah dobije batine”

kazala je kroz smijeh Đurišićeva.

 

(Kurir \ Udarni.net)