ŠOK: Evo šta Nadeždini roditelji pripremaju za nju i Mikija na kraju Zadruge

, , Comment closed

Majka jedne od učesnica rijalitija “Zadruga” Nadežde, Slavica i njen suprug Radoje ovih dana uveliko rade na pripremama kojima će veoma mnogo iznenaditi mladence.

Naime, Slavica i Radoje pripremaju plac za Mikija i Nadeždu, a majka je otkrila i šta ih sve na njemu čeka.

“Plac se nalazi na 14, 15 kilometara od Valjeva. Ima oko 30 hektara, tu nije niko živeo i tek je sve u izgradnji, ima tu još por stvari da se uradi. Ima vikendica, ima struje, voda tek treba da se uvede “

rekla je Slavica i pri tome dodala:

“Može u ovoj kućici da se živi, može ona i da se proširi. Može da se napravi jedna lepa kuća, tu je blizu Valjeva, na putu ka Beogradu. Zašto da ne? Kolubara je 500 metara odatle, može da se plovi čamcem, može tamo i da se kupa i da se peca, milina. Ima ovde i baštica, sve ima! Zaista ovde može da se živi. Mislim da bi Miki i Nadežda ovde užvali”

kaže Slavica Biljić

Slavica otkriva i da je bila veoma sretna kada je na Tv-u gledala vjeridbu svoje kćerke sa pčelarom.

“Super su Miki i Nadežda. Bili su zanimljivi. Dopunjavaju se, baš su simpatični. Oni idu jedno uz drugo, ali šta će se desiti u budućnosti, da li će doći i do braka, to je do njih i nije do nas”

kaže Slavica.

Pored toga je priznala i da joj je laknulo kada je Miki vjerio Nadeždu, jer je time sa njene kćerke skinuo etiketu nemoralne devojke.

“Sada je prava priča. Više mi nije nelagodno. Nada je oprala obraz “

rekla je Biljićeva.

 

(Kurir \ Udarni.net)