ŠOK: Popularna pjevačica Milica Todorović nakon zatezanja završila u tuči…

, , Comment closed

Atraktivna pjevačica Milica Todorović otkrila je jednu od svojih osobina.

Naime, pjevačica je priznala je da zna da bude veoma agresivna u trenutku kada joj “pukne film”, i to do tolike mjere da se čak i bije!

Milica je otkrila da se čak dva puta potukla sa muškarcima, a razlog je taj što su je lagali i pravili budalom.

“Najlakše pucam na glupost i laž. Kad me neko pravi budalom i ja mu još dam do znanja da znam šta je istina, a on i dalje tera po svom… E, onda bijem! Do sad se to, hvala Bogu, desilo samo dva puta”

rekla je Milica za “Informer” , ii pri tome dodala kako je uopšte do toga došlo.

“Ne sećam se konkretno šta je bio problem, ali znam ko je osoba koja je dobila pesnicu u glavu. Pokušavao je da me slaže za neku glupost. I ja mu sve vreme objašnjavam da znam istinu, da sam svojim očima videla to nešto, više se i ne sećam detalja. Ne, on zapeo da me ubedi. To natezanje je trajalo ne znam ni sama koliko, i onda sam samo osetila kako mi iskače žila na vratu, bila sam pred pucanjem. Ruka se sama namestila u pesnicu i znam da sam zamahnula iz sve snage i nabola ga u glavu. Malo se zateturao, ali je ostao na nogama. Puno mi treba da se iznerviram do te mere da mi padne mrak na oči, ali kad se to desi – spašavaj se ko može! “

kazala je Milica.

Pjevačica je otkrila i to kako je jednom prilikom povrijedila ruku zbog toga, jer nije znala namjestiti pesnicu.

“U životu se pre toga ni sa kim nisam tukla. Ja sam u teoriji, preko filmova, znala kako se namešta ruka u pesnicu. Tako sam i uradila, ali nisam savila prste kako treba, pa sam malo nabila nokte u dlanove, ali sam to ispravila prilikom sledećeg nokauta. Ono što je najbitnije – nisam se pokajala, jer sam znala da sam sto posto ispravno postupila”

govori Todorovićeva.

Situacija slična ovoj dogodila se i drugi put kada je Milicu pokušao da prevari jedan njen saradnik.

“Isto se radilo o istini i laži. Zabrljao je i počeo da me ubeđuje kako nije njegova krivica, i da je sve okej, da bi posle par minuta došli do toga da sam ja kriva, iako sa tim poslovnim delom nisam imala apsolutno nikakve veze. I još kad mi je rekao da ja sledećeg puta povedem malo računa jer je mogao da ispadne haos da on nije reagovao, ruka je sama poletela”

otvoreno je ispričala Milica.

 

(Srbija Danas \ Udarni.net)