Šok na domaćoj sceni: Popularna pjevačica htjela da se ubije (FOTO)

, , Comment closed

Šok na domaćoj estradi…

Popularna pjevačica sve svoje fanove i prijatelje je šokirača. Ona je dugo je krila strašnu tajnu.

Nada Obrić je tek nedavno otkrila da je pomišljala da digne ruku na sebe tokom tinejdžerskih dana. Pevačica je kao uzoran đak tokom školovanja dobila zaduženje da vodi đake na more, a to ju je umalo koštalo života.

“Kad sam završila treći razred gimnazije opština me je odredila da kao vaspitačica vodim desetoro đaka koji su završili osmi razred na more u Zaostrog. I danas kada se setim toga, zgrozim se”, ovm je Nada počela svu priču

“Dva klinca koja sam povela su me molima da idu u Dubrovnik. na početku im nisam dala, ali su oni bili fini pa sam na kraju popustila, ali sam im rekla da se vrate do sedan sati. Zakleli su mi se da će se vratiti na vreme, ali dođe sedam sati, a njih nema, prođe i 12 njih nema, i četri sata, zora, njih i dalje nema. pošto ih nije bilo, morala sam da prijavim njihov nestanak. Rešila sam da ostalu decu spakujem i pošaljem na prvi autobus. Razmišljala sam: Biću sa njima dok ne dođemo do Zvornika, a ja ču tada da izađem iz autobusa i odem da izvršim samoubistvo. Znala sam da, ako sevratim bez njih, neću moći roditeljima na oči. Ni svojim, ni njihovim”, priča pevačica i naglašava da je u trenutku kada je izašla iz šatora ugledala dečake:

“Idem ja ka upravi da prijavim njihov nestanak i vidim dva policajca kako idu sa dečacima. Kada sam ih videla, prišla sam im da vidim da li je sve u redu, da li su čitavi. Lupila sma im takve šamare da su pali na pod. Policajci su mi objasnili da su njih dvojica zakasnili za poslednji autobus i da su ostali da spavaju u parku”, rekla je Nada.

Pevačica dodaje da je dugo živela sa tom traumom i da čak ni svojoj deci nije davala da idu na ekskurzije.

 

(Srbijadans/Udarni.net)