Šok na estradi: Najpopularniji pjevač u policiji zbog pljačke doma Saše Popovića

, , Comment closed

Na estradi je zavladala panika nakon što su lopovi upali u vilu Saše Popovića i odnijeli sef sa 10 satova vrijednih više od 100.000 eura, kao i povjerljiva dokumenta.

Policija sumnja da je u krađu umiješan neko iz najbližeg okruženja direktora “Granda”, pa će na saslušanje biti pozvani pojedini pjevači, a iskaz će dati svi članovi Popovićeve porodice.

Na ovaj korak inspektori su se odlučili poslije otkrića da su pljačkaši tačno znali kada Popović, njegova supruga Suzana Jovanović i njihova djeca nisu kod kuće, kao i to kako da uđu u dvorište, a da zaobiđu obezbjeđenje, kamere i alarm. Policajci intenzivno tragaju za počiniocima, a u toku sljedeće nedjelje iskaz će dati Popović, ali i članovi njegove porodice. Oni će reći gdje su bili u vrijeme kada su lopovi upali i da li sumnjaju na nekoga. Takođe, po nalogu tužilaštva, policija će uzeti izjave i od nekoliko pjevača “Granda” koji su bili bliski s Popovićem i koji su mu često dolazili u kuću. Estradnjaci su u nevjerici primili ovu vijest.

“Prije svega moram da kažem da mi je mnogo žao što se to desilo. Suzana i Saša su moji veliki prijatelji i rado ću da im pomognem ako mogu. Svi pjevači treba da se uključe u slučaj. Odazvaću se pozivu policije”, rekla je Mira Škorić.

Rada Manojlović smatra da počinioci treba da budu adekvatno kažnjeni.

“Šokirala sam se kada sam čula da su lopovi upali u Sašinu kuću. Smatram da zakon pod hitno mora da se promijeni, i da vlasnik imovine mora da se zaštiti. Neka se ugledaju malo na Ameriku i Saudijsku Arabiju kada je riječ o lopovima i provalnicima. Vjerujem da naša policija intenzivno radi na slučaju. Naravno, ako policija smatra da mi pjevači nekako možemo da pomognemo, ja sam tu, reći ću sve što znam” poručuje Rada.

Marinko Rokvić smatra da je lopov neko ko je Popoviću blizak!

“Kao prvo, svakom od nas to može da se desi. Po mom mišljenju, to je uradio neko ko mu je ulazio u kuću. Ne znam koliko mogu da pomognem u ovom slučaju, ali uvijek ću se rado odazvati pozivu. Veoma mi je žao što se to dogodilo. Sale je kolekcionar satova, kao i ja, i siguran sam da baš te vrijednosti lopovima bile cilj” kaže on.

Dragan Stojković Bosanac, koji je godinama u žiriju Sašinog takmičenja “Zvezde Granda” je u šoku.

“Mnogo mi je žao što se to dogodilo. Ja stanujem daleko od Saše, a policija neka radi svoj posao” kaže Bosanac.

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)