ŠOK: Popularni pjevač na ivici razvoda. Da li je ovo presudno?!

, , Comment closed

Brak između pjevača predivnog glasa Harisa Džinovića i njegove supruge dizajnerke Meline Džinović nije u baš najboljem redu.

Melina je dvije nedjelje boravila na odmoru u Crnoj Gori sa djecom, a odmah nakon što je ona napustila Budvu, stigao je njen suprug Haris. Dosad su sve ove godine ljetovali skupa, međutim sad izgleda da se nešto dešava u njihovom braku, pa se supružnici izbjegavaju, prenosi tabloid “Star”.

Prema onome što prenosi “Star”  dizajnerka je spakovala kofere i sa djecom se vratila u Beograd, a potom je nakon četiri dana na Crnogorsko primorje stigao Haris i to sam!

Pjevač se sa prijateljima opuštao u hotelu “Splendid“  i pijuckao piće, a to su zabilježili fotografi. Bio je vidno neraspoložen, no da li je uzrok tome Melina, saznaćemo, navodi se u tabloidu “Star”.

Nakon toga Melina je u Beogradu bila samo dva dana, pa se sa prijateljicama uputila na Mikonos, a djecu ostavila dadiljama.

Pored toga što ne ljetuju zajedno da još nešto ne štima dokaz je i to da su novinari prije nekoliko mjeseci Melinu zatekli samu na aerodromu “Nikola Tesla” gdje je po prvi put bila bijesna na fotografa koji se našao na licu mjesta.

No, da li će nakon 14 godina braka ovi supružnici uspjeti da prebrode krizu, ostaje nam da vidimo, navodi se u tabloidu “Star”.

 

(Senzacija \ Udarni.net)