Šok: U javnost procurili SMS-ovi između Ace Lukasa i Ane Sević, evo šta mu je pisala (FOTO)

, , Comment closed

U javnost su isplivale šokantne SMS poruke za koje mediji tvrde da ih je Ana Sević pisala Aci Lukasu…

Informacije koje su se proširile kao nevrijeme je da se Sevićka i Lukas vidjeli prošle nedjelje na njegovom nastupu u Trokaderu u Budvi, a portal pink.rs objavio je SMS poruke, a po njihovim saznanjima, to su poruke iz Lukasovog telefona koje je supruga Darka Lazića poslala 2. avgusta.

“Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje: ‘Zašto?’ i nisam dobila odgovor. Neću vjerovatno ni sada, a mojih milion pitanja ‘zašto?’ je zaslužilo da mi odgovoriš. Moji pozivi su zaslužili da budu odgovoreni, jer kad ti meni napišeš: ‘Javi mi se, trebaš mi’, ja se javim, jer ti trebam! Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš”, napisala je Ana i tada priznala:

“Poslije onoga što se desilo prije pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osjećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam željela da ti vjerujem, zato što sam želejla da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovjek koga ja vidim, ne radi ovakve stvari. Uvijek sam te na prvom mjestu poštovala kao čovjeka, pa tek onda kao muškarca”, piše Ana koja otkriva da Lukasu želi sreću:

“Nikada ništa ne bih uradila da te povrijedim jer želim da budeš sretan. I pored svega što si uradio, ja ti to i dalje želim. Nadam se da ćeš biti. Onda ćeš sebe gledati mojim očima i možda ćeš drugačije gledati na mene i moje ponašanje. Možda ćeš me razumjeti. Možda ćeš ga, ako ništa, cijeniti sa ljudske strane, jer ja poslije svega ovoga i dalje želim da vjerujem da za sve ovo postoji realan razlog koji mi je morao biti nagoviješten i objašnjen. Kakav god da je, ljudski je. Sve je bilo bolje od ovoga što ja sada prolazim. Vjerovala sam ti.”

 

(Ekskluziva/Udarni.net)