Šokantno: Pucali na popularnu pjevačicu Radu Manojlović

, , Comment closed

Popularna pjevačica Rada Manojlovć prošla je kroz sve i svašta da bi stgla do statusa zvijezde u kojem danas uživa.

Krenuvši od ucjena, prijetnja, dramatičnih situacija bile su njene svakodnevnice. Rada Manojlović gostujući po raznim kafanama, na ispraćajima, krštenjima i svadbama susretala se sa najrazličitijim ljudima i situacijama.

Ipak, najtraumatičniji događaj desio se kada se u šatoru u kom je pjevala zapucalo, i to samo zato što pjevač koji je nastupao sa njom nije znao neku od pjesama koju su mu tražili. Rada je u intervjuu za Svet na početku karijere otvoreno govorila o ovome:

“Nikad se nisam stidjela toga što sam pjevala po svadbama, ali činjenica je da na takvim i sličnim veseljima ima svakakvih situacija i zaista je potrebno imati debele živce, da ne kažem konjske. Nikad neću zaboraviti kada je pijani gost uletio pod šator u kom sam pjevala  i sa repetiranim pištoljem u ruci povikao: “Sve ću vas poubijati!” I to samo zato što pjevač nije umio da otpjeva pjesmu koju mu je poručio.”

Osim pjevačice Rade Manojlović, meta podivljalih gostiju bio je i njen otac. Kao što smo ranije pisali, njemu su iščupali volan i prevrnuli automobil dok je spavao u njemu. Rada je tada otkrila i da je pakao sa gostima i nekorektnim gazdama prestao onog momenta kada je počela da radi za Grand produkciju, koja joj je utrostručila honorar i počela da vodi računa o njoj i njenoj bezbijednosti.

 

 

(Senzacija/Udarni.net)