Soraja progovorila o operaciji leđa Divne DNK, a evo i koliko će sve da košta

, , Comment closed

Napokon otkriveni svi detalji…

Soraja Vučelić je tokom jednog od gostovanja u “Zadruzi” obećala da će pomoći Divni DNK da operiše leđa, a sada je, sedam mjeseci kasnije, progovorila o tome.

Da npomenemo da je Soraja u jednoj od večernjih emisija Zadruge gostovala sredinom septembra, samo nekoliko dana od početka rijalitija. Divna joj je tada bila najsimpatičnija, te je javno obećala da će joj pomoći. Od tada je prošlo sedam meseci, a Soraja ostaje pri svojoj odluci.

“Nismo se čule. Nisam u tom smislu mislila, sad ja da nekog zovem i pričam o tome… Ja konkretno radim. Nađem doktora, platim doktoru, može doktor da ih kontaktira preko Pink produkcije i to je to. Na njoj je da li će hteti da ide na operaciju, jer kako sam nešto čula, bilo ju je strah vezano za to kada su je pitali u Zadruzi. Ali, u krajnjem slučaju može da razgovara sa doktorom, pa šta god da odluči”, kaže Soraja i dodaje:

“Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Dovoljno je doktor, pacijent i to je to. Nemam ja tu šta mnogo da se petlja.”

Soraja je, kako kaže, hirurgu estetike kojeg poznaje rekla da nađe hirurga koji je stručan za ovu oblast hirurgije i koji uopšte želi da obavi taj zahvat. Cijena operacije još nije poznata, i dalje su sve nagađanja budući da su prethodno potrebne brojne analize kako bi sve uopšte moglo da bude realizovano (a cifra se, po svemu sudeći, kreće oko iznosa od 1.500 eura) , a da li će Divna pristati na operaciju ostaje da vidimo.

Soraja je prokomentarisala i svoju prijateljicu Anu Korać koja se posljednjih mjeseci u rijalitiju zbližila sa Kristinom Kijom Kockar.

“Što se tiče Ane, mislim da je od svih učesnika Zadruge odabrala koga bih joj i ja preporučila, a to je Kija. Nikoga nešto posebno ne podržavam, ali ona mi je najsimpatičnija i najiskrenija”, zaključuje Soraja.

Soraja se našalila kako je ove godine propustila učešće u Zadruzi iako je dobijala ponude, i otkrila da je vrlo moguće da će se u jednom trenutku među zadrugarima pojaviti u svojstvu posjete prijatelja.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)