Popularna Jelena Karleuša brutalno i surovo o ubijenoj Jeleni Marjanović

, , Comment closed

Nije ćutala ni na ovu temu…

Prije dvije godine dogodilo se brutalno ubistvo koje je potreslo cijelu Srbiju. Tijelo pjevačice “Granda” Jelene Marjanović (33) pronađeno je na nasipu u Borči dan kasnije, 3. aprila 2016. godine. Petnaestog septembra prošle godine uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović, osumnjičen da ju je ubio. Ipak, ova priča još uvek nije dobila epilog.

Tokom protekle dvije godine slučaj su pratile mnoge kontroverze koje se tiču porodica Krsmanović i Marjanović, a mediji su iznosili istinite, poluistinite ili izmišljene detalje o smrti i životu pokojne pjevačice.

Kao što je već poznato, pjevačica Jelena Karleuša se ne libi da da svoje mišljenje na razne teme, kako životne, tako estradne, modne, pa i političke.

Očigledno je JK osetila medijsku prezasićenost informacijama o tragično nastradaloj pjevačici, pa je jedan svoj tviter “post” posvetila baš Jeleni Marjanović.

” Ne želim više da čitam o ubijenoj pevačici iz Borče. Sem ako mi neko ne objasni da je to jedini slučaj ubistva u Srbiji”,  istakla je Karleuša.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)